Prima Pagina VJ VJ Oana

VJ Oana

Zăpăcită, ăsta era cuvântul de ordine în liceu…ar mai fi şi ne-bună, dar foarte ambiţioasă. Nu accept “nu” ca răspuns, iar la mine nu prea există “nu pot”, ci, eventual, “nu vreau”! Sunt ca argintul viu, nu stau prea mult într-un loc, îmi plac la nebunie provocările şi sunt deschisă lor, aşa cum la fel de mult îmi place sa-mi testez limitele!

Unde dai de mine? Iarna obligatoriu pe pârtia de la Predeal, încercând ultimele trick-uri în materie de snowboard cu al meu Dragon (aşa mi-am botezat board-ul); în cluburi, mai ales de când am devenit “Party Girl cu acte în regulă”! La MTV şi la ProFM Dance îmi fac “temele” cu atenţie şi fii sigur că nu mă voi dezlipi de ringul de dans până în zori. Vara s-ar putea să mă vezi făcând alpinism sau bungee jumping şi asta pentru că mă înnebunesc senzaţiile tari, adrenalina şi sporturile extreme…E posibil să ne întâlnim chiar şi unde te aştepţi mai puţin: îmi place să călătoresc mult, iar dacă e şi un parc de distracţii prin zonă, garantez că îl vom lua cu asalt împreună şi vom face ravagii. 

Dap, sunt mereu foarte veselă…gata să-mi ajut prietenii oricând mi se cere ajutorul şi, într-adevăr, îmi place să fac oamenii să zâmbească şi să împart un pic din dragostea pe care o port vieţii în general!

M-am întâlnit cu camerele de filmat la Abracadabra (1995 – 2002), am învăţat să cânt la Şcoala Vedetelor (2004 – 2006), am avut primul rol de actriţă la ACASĂ TV (2006, în Telefilmul “Prea târziu”), am devenit oficial “Party Guide” în 2007, la ProFM Dance, iar din 2008 sunt gazda show-ului Dance Floor Chart la MTV, în fiecare vineri, de la 22.00.

inapoi la lista de artisti