Prima Pagina Muzica Voteaza-ti artistul preferat la 'Best Romanian Act' MTV EMA 2012! Vezi cine sunt nominalizatii! VIDEO

Voteaza-ti artistul preferat la 'Best Romanian Act' MTV EMA 2012! Vezi cine sunt nominalizatii! VIDEO

Voteaza-ti artistul preferat la 'Best Romanian Act' MTV EMA 2012! Vezi cine sunt nominalizatii! VIDEO
0 comentarii

MTV EMA a anuntat nominalizarile artistilor romani pentru categoria "Best Romanian Act".

In acest an, vor concura si vor lupta pentru voturile fanilor dar si pentru a ajunge la Frankfurt, unde se va desfasura in acest an festivitatea de premiere nimeni altii decat:

- Maximilian feat. MefX nominalizati cu piesa “Sophie”

Sesiunea de voting  este deschisa! Voteaza-ti artistul preferat la Best Romanian Act (cauta categoria in meniul sectiunii MTV EMA)


- Grasu XXL feat. Guess Who – “LaLa Song”- Guess Who feat. deMoga – “Tot Mai Sus”- CRBL feat. Helen cu melodia “K-Boom”


- VUNK feat. Antonia cu “Pleaca”


 

Dupa 4 saptamani va intra in competitia "Best Romanian Act", unde va concura cu alti artisti, din toata Europa, incepand cu data de 15 octombrie. Daca, dupa o saptamana de voting va reusi sa treaca si de aceasta categorie, va intra in actul final "Global Award", pentru care se voteaza din 22 octombrie pana pe 9 noiembrie.


"Nominalizarea la Best Romanian Act este, probabil, cea mai buna veste pe care am primit-o vara asta! Ne bucura foarte tare si vine in cel mai bun moment al carierei noastre de pana acum. Speram sa mergem la Frankfurt, din partea romanilor, mai ales ca decernarea premiilor are loc cu doar trei zile inaintea concertului nostru de la Sala Polivalenta, de pe 14 noiembrie. Asta chiar ar fi cireasa de pe tort pentru noi, dupa toate premiile pe care le-am primit si anul asta, dar si in 2011. Fanii piesei noastre, "Pleaca", sper sa voteze cu ambele maini pentru noi:)", declara Cornel Ilie de la VUNK.


Si CRBL a fost fericit cand a aflat vestea ca a fost selectionat la MTV EMA. “In continuare sint surprins de efectul piesei K-Boom, o piesa autobiografica in care se regasesc multi romani. Si ei, asemeni mie, au plecat de jos si au reusit in viata, bineinteles, dupa multe sacrificii, multa munca si incredere in fortele proprii. Acum, nominalizat la <Best Romanian Act> ma astept ca acesti oameni sa voteze piesa care le-a dat incredere ca se poate si mai bine: K-Boom. Multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut si care au fost alaturi de mine atit impreuna cu trupa Simplu timp de 12 ani cit si acum, la inceputul carierei mele solo. Va multumesc”, a spus artistul, emotionat.


MTV Romania va transmite live, pe 11 noiembrie, cea de a 19-a editie, pentru care au inceput déjà pregatirile in Germania, MTV Europe Music Awards (EMA), fiind unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale si, in acelasi timp, o uriasa petrecere la nivel mondial cu cele mai neasteptate reprezentatii si aparitii pe scena, implicand artisti din toata lumea.  In 2012 premiile se vor decerna, intr-un cadru extravagant, la  Frankfurt, oras in care festivitatea se intoarce dupa aproape 10 ani de cind a fost sustinuta prima data aici.

Click aici pentru votare!

Tweet