Prima Pagina Muzica VIDEO: Aylin Cadîr - Crezi in mine, piesa emotionanta compusa pentru Dansez pentru tine

VIDEO: Aylin Cadîr - Crezi in mine, piesa emotionanta compusa pentru Dansez pentru tine

VIDEO: Aylin Cadîr - Crezi in mine, piesa emotionanta compusa pentru Dansez pentru tine
0 comentarii

Semifinala emisiunii Dansez Pentru Tine se anunta a fi una extreme de interesanta, toate cele 4 echipe aflate in competitie au intrat la Duel. Aylin si Ovidiu, o echipa care a demonstrat ca merita sa fie acolo, lupta impreuna pentru o cauza nobila, o

Aylin isi pregateste primul album solo si a simtit ca modalitatea prin care isi poate face auzit cel mai bine mesajul este o melodie. Piesa creata special de producatorii cantaretei, George si Cristina Sîia,  pentru emisiunea Dansez pentru tine se numeste sugestiv “Crezi in mine”.

Pentru a sustine vizual mesajul, regizorul Razvan Marinescu si operatorul Vali Mircea au creat un videoclip cu un concept special, vinovati pentru coregrafia clipul fiind Ioana Macarie si Andi Gonczi. Balerinul Ovidiu Danci, partenerul lui Aylin, este protagonistul si personajul central al clipului, visul lui fiind sa invete si sa impartaseasca experenta copiilor talentati si interesati de balet.

O scoala de balet reprezinta mai mult decat un caz, este o cauza pentru care merita luptat. Efectele si beneficiile nu le va simti doar Ovidiu ci, cu putina sustinere, toti. Eu am ales sa ma implic si cred ca piesa facuta special pentru emisiune va trasmite exact mesajul nostru! Va multumesc!” a declarat Aylin Cadîr.

 

Tweet