Prima Pagina Muzica The Amsterdams cu Chased By The Housewives, in premiera pe mtv.ro

The Amsterdams cu Chased By The Housewives, in premiera pe mtv.ro

The Amsterdams cu Chased By The Housewives, in premiera pe mtv.ro
1 comentariu

Luni, 11 aprilie, de la ora 15:00, mtv.ro va gazdui in premiera mondiala "Chased By The Housewives", cel mai nou videoclip de la The Amsterdams.

Prima trupa al carei concert a fost difuzat live de mtv.ro in cadrul LIVE FROM THE STAGE, The Amsterdams, lanseaza luni, de la ora 15:00, pe mtv.ro, videoclipul piesei Chased By The Housewives, primul single de pe albumul Adolessons.

Vezi aici videoclipul Chased By The Housewives!


Sa fie clip de imagine (stilul vestimentar al protagonistilor este inspirat din Portocala Mecanica)? De actiune (membrii trupei sunt alergati EFECTIV de o gospodina)? Cu mesaj social (mitul gospodinei)?

Vezi luni, de la ora 15:00, pe mtv.ro!

Premiera pe televiziunile romanesti de muzica va avea loc luni, de la ora 00:00, in cadrul emisiunii Alternative Nation.
Clipul va fi deschide emisiunea in care vor mai fi prezente trupe care au facut istorie pe scena indie rock international, cum ar fi Franz Ferdinand, Glasvegas, Doves sau Catatonia.

Chased By The Housewives este primul clip “serios” al trupei, dupa ce in urma cu un an au lansat clipul “Petrolize all mice”, filmat si regizat chiar de membrii trupei.

Despre clip, Andrei Hategan, vocal The Amsterdams, declara:
Pe platou a fost genial, ma gandeam ca ar fi fun sa fie toata viata asa, un clip imens, in care doamna Housewife ne toarna lapte in pahare, iar noi le spargem in fata camerei. E tare si ca regizoarea, Anamaria, ne-a gasit acasa cu story-ul cu elemente din “Portocala mecanica”, e misto ca, desi e un clip facut in Romania arata de MTV 2. Si faza cea mai buna e ca abia astept sa desfac Martini-ul si trabucul luni noaptea la 12 cand se difuzeaza, ocazie cu care o sa-l aratam tarii intregi si pe Indie”.

Vezi aici imagini de la filmarea videoclipului
Chased By The Housewives LIVE FROM THE STAGE

Concertul de lansare a albumului se va intampla pe 22 mai la Silver Church. Citeste mai multe aici despre lansare si albumul Adolessons.

Tweet