Prima Pagina Muzica MTV prezinta nominalizarile la 2011 EMA Best Romanian Act!

MTV prezinta nominalizarile la 2011 EMA Best Romanian Act!

MTV prezinta nominalizarile la 2011 EMA Best Romanian Act!
0 comentarii

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who si Fly Project sunt nominalizatii din acest an la unul dintre cele mai populare premii muzicale, MTV European Music Awards ce vor avea loc la Belfast, in Irlanda de Nord, Marea Brita

Alexandra Stan, Puya ft. Connect-R, Smiley ft. Pacha Man, Guess Who si Fly Project sunt nominalizatii din acest an la unul dintre cele mai populare premii muzicale, MTV European Music Awards ce vor avea loc la Belfast, in Irlanda de Nord, Marea Britanie.

Alexandra Stan, cea mai noua senzatie a Romaniei a primit o nominalizare la premiile MTV EMA Belfast 2011 pentru piesa, “Mr Saxobeat”, single care a propulsat-o pe artista in fruntea topurilor autohtone dar si internationale. Piesele sale sunt difuzate in Franta, Spania si alte tari din Europa unde Alexandra se bucura de un success urias.

Nici Smiley nu a fost mai prejos in acest an, e la colaborat alaturi de Pacha Man pentru piesa „Love is for free” care i-a adus pentru cea de-a treia oara o nominalizare la premiile EMA.

Puya, de asemenea, a realizat si el o colaborare inedita cu Connect-R, „Americandrim”, o piesa in care vorbeste despre  pierderea identitatii nationale. Artistul este la cea de-a doua nominalizare la premiul Best Romanian Act.

Dupa hit-urile „Locul Potrivit”, „EuGen” sau „Unu Altu”, Guess Who a lansat piesa „Manifest” care i-a adus artistului prima sa nominalizare la premiile MTV. Piesa piesa a fost facuta special pentru fanii sai, iar in clip apar peste 50 de fani ai lui Guess Who.

Fly Project, adica Tudor Ionescu si Dan Denes, este unul dintre cele mai de succes nume in muzica dance din Romania si tocmai de aceea a doua nominalizare la EMA este fireasca. Piesa cu care ei completeaza clubul select al nominalizatilor la MTV European Music Awards este “Goodbye”.

Tweet