Prima Pagina Muzica MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!

MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!

MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!
16 comentarii

Duminica, 7 noiembrie 2010, capitala Spaniei, Madrid va gazdui cea de-a 17-a editie a premiilor EMA!

Duminica, 7 noiembrie, capitala Spaniei, Madrid va gazdui cea de-a 17-a editie a premiilor EMA!

 

In acest an, decernarea premiilor EMA va avea loc la Caja Magica din Madrid, Spania. Aceasta este a doua oara in istoria de 17 ani a premiilor EMA cand Spania este tara gazda acestei gale si pentru prima data cand MTV EMA se va desfasura in acest oras plin de viata!

 

Caja Magica, altfel spus "Cutia Magica, va transforma capitala Spaniei intr-un loc fermecat unde muzica va fi regina balului. Magia va umple strazile Madridului in acesta zi de sarbatoare a muzicii cand se desfasoara una dintre cele mai prestigioase gale de premii muzicale, EMA.

 


Starurile sunt nerabdatoare sa paseasca pe scena muzicala a Madridului, dar si foarte incantati sa participe la marea petrecere pe care MTV Spania o organizeaza in acest an cand MTV Spania sarbatoreste 10 ani de existenta in acest an.

 

Editia 2009 a EMA s-a desfasurat la Berlin intr-un cadru spectaculos si de neuitat, fiind o celebrare a celor mai buni muzicieni. Greu de crezut, dar anul acesta promite sa aduca o gala si mai mare si mai tare decat oricare alta de pana acum. Ole!

Tweet