Prima Pagina Muzica MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!

MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!

MTV EMA 2010 se va desfasura la Madrid pe 7 Noiembrie 2010!
16 comentarii

Duminica, 7 noiembrie 2010, capitala Spaniei, Madrid va gazdui cea de-a 17-a editie a premiilor EMA!

Duminica, 7 noiembrie, capitala Spaniei, Madrid va gazdui cea de-a 17-a editie a premiilor EMA!

 

In acest an, decernarea premiilor EMA va avea loc la Caja Magica din Madrid, Spania. Aceasta este a doua oara in istoria de 17 ani a premiilor EMA cand Spania este tara gazda acestei gale si pentru prima data cand MTV EMA se va desfasura in acest oras plin de viata!

 

Caja Magica, altfel spus "Cutia Magica, va transforma capitala Spaniei intr-un loc fermecat unde muzica va fi regina balului. Magia va umple strazile Madridului in acesta zi de sarbatoare a muzicii cand se desfasoara una dintre cele mai prestigioase gale de premii muzicale, EMA.

 


Starurile sunt nerabdatoare sa paseasca pe scena muzicala a Madridului, dar si foarte incantati sa participe la marea petrecere pe care MTV Spania o organizeaza in acest an cand MTV Spania sarbatoreste 10 ani de existenta in acest an.

 

Editia 2009 a EMA s-a desfasurat la Berlin intr-un cadru spectaculos si de neuitat, fiind o celebrare a celor mai buni muzicieni. Greu de crezut, dar anul acesta promite sa aduca o gala si mai mare si mai tare decat oricare alta de pana acum. Ole!

Tweet
Adauga comentariu

Dayel - 3 2010

TOKIO HOTEL sunteti cei mai tari abia astehpt sa va vad la tv !i love you bill@

Raspunde

Arthur - 11 2010

shit fara tokyo vote SnOOOOOOOOOOOOOOp D, O double G ;)

Raspunde

i0aNa :] - 4 2010

lol... vreau live.. chiar daka e in engleza... si vma a fst prima oara dupa 2 zile in eng.. asa k plz live!! kre e de acord cu mne??

Raspunde

raly - 23 2010

deeeci...o sa le dati in direct nu???? adik din cate stiu eu in spania e aceeasi ora ca la noi deci puteti sa dati in direct...dati-le live!!!!!! va rog!!!

Raspunde
IceMan - 9 2010

Am ratat emisiunea cand va fi reluarea?

Raspunde

NAZI - 20 2010

Da mai lasati-ne frate cu tokio hotelu vostru!

Raspunde