Prima Pagina Muzica Loredana a lansat videoclipul piesei 'Apa' - Vedeta a avut sase tinute total diferite - VIDEO

Loredana a lansat videoclipul piesei 'Apa' - Vedeta a avut sase tinute total diferite - VIDEO

Loredana a lansat videoclipul piesei 'Apa' - Vedeta a avut sase tinute total diferite - VIDEO
0 comentarii

Loredana a lansat azi cel mai nou videoclip al sau, pentru single-ul “Apa” (feat. Cabron), in care artista apare in diferite posturi si roluri, unul mai sexy decat celalalt.

Clipul, in regia lui Liviu Neagoe, este unul prin de culoare , in care Lori a schimbat aproximativ sase tinute “Am incercat sa facem ceva comic, dar care sa aiba, in acelasi timp, stil si fluiditate.” a declarat Loredana.In plus, pe 25 noiembrie la Sala Palatului, Loredana va sustine un concert incendiar, prin intermediul caruia artista isi va duce fanii intr-o calatorie prin toata aventura traita pana acum pe scena de-a lungul carierei, o aventura plina de amintiri, piese celebre si multi invitati speciali.

Concertul de pe 25 noiembrie va fi o celebrare a pasiunii mele pentru muzica, din momentul in care am inceput sa cant, la cativa anisori. Tocmai de aceea, publicul se va putea bucura de multa energie, de multa culoare, de cantece care mi-au marcat destinul si, bineinteles, de invitati super speciali alaturi de care voi canta. Nu voi neglija nici elementele de décor si vestimentatie. Pentru acest concert mi-am gasit sursa de inspiratie in trecut, adica in costumele pe care le-am purtat de la debut pina astazi si din ceea ce simt eu ca este viitor, adica materiale inovatoare, taieturi si culori speciale.” a mai spus Loredana.

Pana atunci insa, aici puteti urmari noul videoclip Loredana – APA (feat. Cabron).

 

 

 

Tweet