Prima Pagina Muzica Expozitia Omagiala Michael Jackson la Universitate!

Expozitia Omagiala Michael Jackson la Universitate!

12 comentarii

De vineri pana duminica, in vestibulul intermediar al statiei de metrou Universitate are loc Expozitia Omagiala Michael Jackson, cu portrete si caricaturi ale Regelui.

Embed:

Un grup de artisti internationali isi vor arata admiratia fata de “regele muzicii pop” prin intermediul unui proiect international intitulat Expozitia Omagiala Michael Jackson.
Astfel, in jur de 50 de lucrari, portrete si caricaturi ale unor artisti de pe toate continentele, vor putea fi vazute de vineri pana duminica in cadrul Expozitiei Omagiale Michael Jackson.

Dupa evenimentul de la Bucuresti, expozitia va urma un traseu prin mai multe orase ale tarii!

Citeste mai multe pe blogul oficial al evenimentului.

Tweet
Adauga comentariu

maria - 6 2009

te iubim M.J!:X va rog sa mai difuzati piesele lui Michael! please! si daca se poate si diverse documentare despre el. si multumesc pentru tot ce ati facut pana acum!

Raspunde

mary - 31 2009

mj is not dead.....:D he is alive

Raspunde

FAN MJ - 31 2009

DATI EMISIUNE PERMANENTA CU MJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE CE NU NE ASCULTATI?????????????????????????????? CEREM FOARTE PUTIN DE CE CREDETI CA MA UIT LA MTV CA DATI CEVA FRUMOS?????????????/ NU !! PT CA MAI ARATATI SI VOI CU MJ!!!!!!!!!!!!!!!!! VRETI AUDIENTA ???????????????????? DATI O EMISIUNE PERMANENTA CU MJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunde

alexia - 31 2009

salut.nu stiu daca citeste cineva chestiile postate aici dar...as avea o sugestie pt cei de la Mtv: ati putea difuza clipul (sau mai bine-zis filmul) "Ghost" al lui Michael Jackson. dureaza cam 30 minute si cred ca ar starni interesul publicului deoarece nu este un clip prea cunoscut si difuzat de canalele tv. oricum,"jos palaria" pt emisiunile dedicate regelui popp.

Raspunde

alina - 31 2009

dupa se se termina ''m is for michael''...va rugam din suflet sa mai difuzati melodiile lui michael cat mai des posibil...regele Michael este foarte iubit in Romania si merita din plin ca muzica lui sa fie ascultata si la telivizor, nu numai la calculator ( pe 'net) va rugam!!!! Ma uit in fiecare seara si in fiecare dimineata ( felicitari ! prin intermediul postului de tv mtv am avut ocazia sa-l ascultam pe michael)...HAPPY BIRTHDAY ANGEL MICHAEL! MULTI ANI INAINTE ACOLO SUS! TE IUBIM MULT !

Raspunde