Prima Pagina Muzica Cel mai plictisitor single din istorie: Cum au produs trei "monstri sacri" ai industriei muzicale un asemenea rateu

Cel mai plictisitor single din istorie: Cum au produs trei "monstri sacri" ai industriei muzicale un asemenea rateu

Cel mai plictisitor single din istorie: Cum au produs trei monstri sacri ai industriei muzicale un asemenea rateu
0 comentarii

La American Music Awards, Will.i.am si-a prezentat noua colaborare cu Jennifer Lopez si Mick Jagger, de pe noul lui album. Piesa "T.H.E." ("The Hardest Ever") este minunata, spun criticii muzicali, dar lipseste cu desavarsire.

Will.i.am este membrul uneia dintre cele mai inovatoare si speciale trupe din istorie si a realizat hituri explozive, cum ar fi “I Got A Feeling” sau “Where Is The Love”, iar Black Eyed Peas si-au creat un renume tocmai nefiind ca toti ceilalti artisti.

Jennifer Lopez a venit si ea cu hit dupa hit, are un nume, arata senzational si melodiile ei sunt o incantare.

Cat despre Mick Jagger? Cu faima pe care si-a cladit-o, te gandesti ca o sa fie un adevarat spectacol. Dar cand asculti piesa, iti dai seama ca toate “ingredientele” pe care ti le-ai dori lipsesc.

Jennifer Lopez este responsabila de corul piesei, unde repeta ca un robot ”go hard or go home”, in timp ce bucata muzicala a lui Mick Jagger este atat de insignifianta, incat te intrebi de ce mai apare.

Se prea poate ca piesa sa prinda si sa fie difuzata destul de mult, insa fara energia si doza de placere pe care ai astepta-o de la o asemenea colaborare.

Asculta si tu piesa si spune-ne ce parere ai!

 

Tweet