Prima Pagina Muzica Anda Adam vine diseara la CRBL! Vezi LIVE pe MTV de la ora 19:00

Anda Adam vine diseara la CRBL! Vezi LIVE pe MTV de la ora 19:00

Anda Adam vine diseara la CRBL! Vezi LIVE pe MTV de la ora 19:00
0 comentarii

Anda Adam prezinta astazi cel mai nou videoclip al sau, Panda Madam de la ora 19:00 in emisiunea lui CRBL de la ProFM transmisa LIVE pe MTV si pe www.mtv.ro.

CRBL nu se lasa mai prejos decit colegii sai matinali de la "Alarma" care vor avea citeva premiere muzicale in aceasta saptamina. DJ-ul ProFM se pregateste si el pentru a primi invitati, chemati special pentru emisiunea sa la MTV. Dupa o saptamina de cind este si prezentator tv, artistul vine cu mai multe idei pentru show-ul pe care il gazduieste de luni pina vineri de la ora 19.00 la 21.00.

"M-am decis ca saptamina aceasta sa imi chem prietenii sa vada si ei platourile de filmare de la MTV. Sau altfel spus studioul ProFM. Asa ca special pentru telespectatorii mei, dar si pentru cei care ma asculta la ProFM am rezervat si surprize si citeva seri speciale", spune CRBL care va avea o saptamina plina.

Anda Adam prezinta astazi cel mai nou videoclip al sau, Panda Madam de la ora 19:00 in emisiunea lui CRBL de la ProFM transmisa LIVE pe MTV si pe www.mtv.ro.

Despre clip putem spune ca Anda, impreuna cu prietenele sale, urmareste pe intreg globul cea mai mare petrecere care a avut loc vreodata. In fiecare episod al aventurii se simte o puternica aroma locala. Astfel, din Cuba in Australia, din Mexic pana in Brazilia si chiar Egipt, localnicii o primesc cu dansul lor specific, avand ca numitor comun zambete largi.

Responsabil pentru intreaga aventura pare a fi partenerul sau de distractie, un urs panda, pe cat de mare pe atat de nebunatic. El conduce avionul PandAir care leaga continentele in aceasta petrecere nebuna, la fel cum muzica este numitorul comun al tuturor culturilor lumii: 'Oricare ar fi diferentele dintre noi, fie ca tin de culoarea pielii, de religie sau traditie, cu totii rezonam la muzica - ea e ingredientul care declanseaza chimia bunei dispozitii, oriunde, in orice tara si pe orice fus orar' ne-a declarat Anda Adam la intoarcerea din calatorie.

Click aici in timpul emisiunii pentru LIVE!

Crezi parere ai despre clip?Tweet