Prima Pagina Grammy GRAMMY 2014: Beyonce si Jay-Z, cel mai asteptat duet al serii. Reprezentatia lor a incins atmosfera la Premiile Grammy

GRAMMY 2014: Beyonce si Jay-Z, cel mai asteptat duet al serii. Reprezentatia lor a incins atmosfera la Premiile Grammy

GRAMMY 2014: Beyonce si Jay-Z, cel mai asteptat duet al serii. Reprezentatia lor a incins atmosfera la Premiile Grammy
0 comentarii

Din momentul in care si-au confirmat prezenta la Gala de decernare a Premiilor Grammy 2014, Beyonce si Jay-Z au reusit sa starneasca curiozitatea publicului din intreaga lume.

Prezenti la Staples Center, in Los Angeles, Beyonce si Jay-Z au fost cei care au deschis seara Premiilor Grammy 2014.

La 32 de ani, Beyonce a impresionat cu o forma de invidiat si cu o serie de miscari cat se poate de sexy. Pe acordurile piesei "Drunk in Love", artista a incins atmosfera si a electrizat publicul, care la fiecare unduire a acesteia a izbucnit in urale si aplauze.

GRAMMY 2014: Lista castigatorilor


Show-ul nu ar fi fost complet daca pe scena Premiilor Grammy nu ar fi urcat si Jay-Z. Cei doi artisti au demonstrat inca o data ca intre ei exista magie si ca se completeaza perfect atat in viata reala, cat si pe scena.

Reprezentatia lor va ramane pentru multa vreme in memoria publicului prezent la grandiosul eveniment, aplauzele de final fiind dovada inca unei aparitii de succes.Desi s-a aflat printre artistii cu cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy, Jay-Z a obtinut doar doua trofee, pentru colaborari cu Justin Timberlake.

Succesul nu o ocoleste nici pe Beyonce, cel mai nou album al artistei pozitionandu-se pentru a sasea saptamana consectiv pe locul 1 in Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums.

Tweet