Prima Pagina Gossip Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna?

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna?

Miley Cyrus si Liam Hemsworth, din nou impreuna?
0 comentarii

La doar doua luni de la despartire, incep sa apara noi detalii picante despre relatia celor doi. Daca cineva credea ca totul s-a sfarsit intre acestia, s-a inselat amarnic.

Au trecut deja doua luni de cand Miley Cyrus si Liam Hemsworth nu mai formeaza un cuplu, insa se pare ca regretele artistei cu privire la despartirea lor au inceput sa-si faca aparitia. Conform ibtimes.com, vedeta a inceput sa faca presiuni asupra fostului ei iubit, caci isi doreste cu disperare sa se intalneasca din nou cu acesta.

Ca orice artist, Miley Cyrus isi exprima cel mai bine emotiile si dorintele prin versurile pe care le scrie pentru piesele ei. Dupa ce si-a pus amprenta asupra catorva melodii de dragoste, pe care i le-ar fi putut dedica fostului ei iubit, cantareata a gasit o alta solutie pentru a-l aduce pe Liam inapoi in bratele ei.

Potrivit publicatiei online, vedeta i-a trimis actorului o scrisoare, prin intermediul careia i-a cerut scuze acestuia pentru comportamentul ei bizar si si-a exprimat dorinta de a-l revedea, in masura in care si el este dispus sa faca acest lucru.

Gurile rele spun ca intentia artistei nu este de fapt de a se impaca cu Liam Hemsworth, ci de a-si lua adio pentru totdeauna pe cale amiabila, fara a exista resentimente intre ei, in timp ce admiratorii fostului cuplu sustin ca planul gandit de artista este de a-l face pe actor sa se intoarca la ea.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe perfecte.ro
Tweet