Prima Pagina Stiri Gossip 'Where we are', cea mai noua surpriza marca One ...

'Where we are', cea mai noua surpriza marca One Direction. Ce le pregatesc cantaretii fanilor din intreaga lume

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten Flux RSSFlux RSS 01 Septembrie, 2013 la 14:20
0 comentarii

Credeai ca ai aflat totul despre baietii de la One Direcion? Ei bine, mai gandeste-te o data!

Cei cinci fantastici mai inca multe surprize de facut fanilor! Cu doar trei zile inaintea lansarii filmului 3D "This is us", a carui premiera in cinematografe va avea loc incepand cu data de 30 august, baietii au anuntat ca vor lansa o carte intitulata "One Direction: Where We Are: Our band, Our Story".

Arta sau kitsch? Cele mai bizare tatuaje ale celebritatilor - FOTO


Daca esti fan One direction, probabil ca titulul cartii iti suna cunoscut deoarece "Where we are" este si numele turneului pe care baietii il vor sustine in anul 2014.

Cartea intitulata "Where we are" prezinta experienta traita de baieti in ultimul an si jumatate: de la oamenii pe care i-au intalnit, locurile pe care le-au vizitat si pana la descrierea sentimentelor si sperantelor pe care cei  5 cantareti le au, toate vor fi cuprinse in aceast material.

Cele mai bizare cerinte ale artistilor in turnee. Afla care sunt pretentiile ridicole ale lui Lady Gaga, Beyonce sau J.Lo


One Direction
le-au promis fanilor ca vor lansa si un nou album pana la sfarsitul acestui an sau, cel tarziu, la inceputul anului 2014. In trecut, atat discul "Up all night", cat si "Take me home" au fost prezente in "Billboard 200 chart" 2012.

Adauga comentariu

Line