Prima Pagina EMA MTV EMA 2013: Cine sunt artistii care au castigat la categoria 'Best Romanian Act' de-a lungul anilor

MTV EMA 2013: Cine sunt artistii care au castigat la categoria 'Best Romanian Act' de-a lungul anilor

MTV EMA 2013: Cine sunt artistii care au castigat la categoria 'Best Romanian Act' de-a lungul anilor
0 comentarii

MTV Europe Music Awards 2013 se apropie, iar febra nominalizarilor a inceput deja. Artistii romani nu sunt nici ei straini de emotia clasarii in topul preferintelor publicului, cinci dintre cei mai buni fiind nominalizati la Best Romanian Act.

Antonia cu piesa "Jameia", What's Up feat. Andra cu melodia "K. La Meteo", Loredana feat. Cabron si hitul "Apa", Smiley cu "Dead Man Walking" si Corina cu melodia "A Ta" sunt cei cinci artisti care vor lupta pentru voturile fanilor.

Pana cand vom afla cine va fi castigatorul si cine va reprezenta Romania la Region 4 Europe East, unde artistul roman va intra in cursa alaturi cantareti din Polonia, Ungaria, Rusia, Cehia, Slovacia, Adria si Israel, te invitam sa afli cine sunt artistii romani care si-au trecut in palmares un celebru trofeu MTV.

Sustine-ti artistul favorit in cursa pentru Best Romanian Act! Intra AICI si poti castiga o invitatie dubla la MTV EMA 2013!

Povestea castigatorilor la EMA "Best Romanian Act" incepe in anul 2002, atunci cand cei de la Animal X au bifat pe lista lor de distinctii si un premiu MTV. Evenimentul a avut loc in acel an in Barcelona, trupa fiind prima din Romania care a castigat un astfel de trofeu.

In anul 2003, formatia AB4 si-a intregit si ea palmaresul cu celebrul trofeu MTV, urmata in anul 2004 de Ombaldon si Raku. Acestia din urma au avut o concurenta serioasa, trupe precum O-Zone si Voltaj fiind incluse pe lista nominalizatilor la "Best Romanian Act".Formatia Voltaj a reusit si ea sa cucereasca un trofeu la MTV EMA 2005.  "Sigur ca ne bucura ca am fost alesi printre cele mai bune cinci trupe din Romania, mai ales ca noi suntem o trupa cu state vechi in muzica romaneasca, avand deja sapte ani in actuala formula", a declarat la acea vreme solistul formatiei, Calin Goia.

O cariera de invidiat ca a celor de la DJ Project nu putea trece neobservata, avand in vedere ca fiecare piesa lansata de acesti artisti ajunge ametitor de repede in fruntea clasamentelor. De aceea, in anul 2006, premiul MTV EMA la categoria "Best Romanian Act" a revenit formatiei.

Andreea Banica (2007) si Morandi (2008) s-au inscris si ei in categoria marilor artisti detinatori de trofee MTV EMA.

Inna este unica artista din Romania care a castigat de doua ori consecutiv premiul "Best Romanian Act" in anul 2009 si in 2010. Primul din anul 2009 a fost o adevarata surpriza pentru tanara artista, care la acea vreme era la inceputul carierei muzicale. Piesa "Hot" a fost cea prin care Inna a reusit sa se impuna in fata altor artisti romani, precum Smiley, David Deejay feat. Dony, Puya feat. George Hora si Tom Boxer feat. Jay.S-a discutat mult pe seama rivalitatii dintre Inna si Alexandra Stan, insa timpul a demonstrat ca cele doua artiste sunt niste profesioniste, fiecare dintre ele castigandu-si locul in showbizul autohton si nu numai. Datorita megahitului "Mr. Saxobeat", artista a fost votata in anul 2011 "Best Romanian Act" in cadrul MTV EMA, sustinut la Belfast.Anul trecut, in 2012, Vunk & Antonia si piesa lor "Pleaca" au fost desemnati castigatori la MTV EMA "Best Romanian Act". La aceasta categorie, Vunk si Antonia s-au "luptat" cu Maximilian feat. MefX cu piesa "Sophie", Grasu XXL feat. Guess Who – "LaLa Song", Guess Who feat. deMoga – "Tot Mai Sus" si CRBL feat. Helen cu melodia "K-Boom".

Vrei muzica buna, vrei ceva FIN? Castiga AICI o invitatie dubla la MTV EMA 2013!

MTV si Grand Papa te trimit la Amsterdam. Intra in concurs in perioada 7 – 24 octombrie 2013 si poti face parte din publicul prezent la MTV EMA 2013!

 

 

 

Tweet