Prima Pagina Pub Premieră pentru INNA: noul ei album, disponibil pe un suport neconvențional

Premieră pentru INNA: noul ei album, disponibil pe un suport neconvențional

Premieră pentru INNA: noul ei album, disponibil pe un suport neconvențional
0 comentarii

A câștigat numeroase premii muzicale iar hiturile ei se ascultă în cluburile și la radiourile din întreaga lume. Vara aceasta, INNA a făcut o mutare spectaculoasă: și-a lansat noul album, compus în întregime de ea, pe un suport neconvențional: dozele de Coca-Cola Zero Zahăr.

Ce poți să faci dacă vrei să asculți cele mai recente piese lansate de INNA? Dacă până acum te-ar fi ajutat YouTube sau CD-ul artistei, află că Locura, Si, Mama, Iguana și La Vida – cele mai noi piese ale INNEI, compuse integral de artistă – sunt disponibile în exclusivitate pe doze. Astfel, ca să le day play, trebuie să cumperi noile doze de Coca-Cola Zero Zahăr, din orice magazin, și să le scanezi cu aplicația Shazam. Pentru artistă, lansarea unui album în exclusivitate pe un astfel de suport este o premieră. Inovația de la Coca-Cola îi permite, astfel, să ajungă la fanii ei din toată țara, care pot găsi dozele în orice magazin.

 

Albumul lansat pe doze are parte și de o promovare specială: fanii care au dorit să vadă concertul de lansare au scanat, în ziua evenimentului, dozele de Coca-Cola și au avut acces la un live session exclusiv. 

 

Chiar dacă noul album INNA este disponibil doar în România, el a ajuns deja și în posesia câtorva fani din străinătate: la scurt timp de la lansare, cele patru doze cu noile piese au fost puse la vanzare pe Ebay de către consumatori din țară. 

 

 

De la începutul anului, INNA este imaginea Coca-Cola Zero Zahăr. Brandul inovează permanent, integrând din ce în ce mai mult tehnologia în ambalajele sale, pentru a le oferi consumatorilor experiențe spectaculoase. 

Tweet