Prima Pagina Muzica Nyanda (Brick & Lace) in premiera mondiala, videoclipul pentru piesa "Put it on me"

Nyanda (Brick & Lace) in premiera mondiala, videoclipul pentru piesa "Put it on me"

Nyanda (Brick  Lace) in premiera mondiala, videoclipul pentru piesa  Put it on me
0 comentarii

Cunoscuta publicului international ca membra trupei Brick & Lace, Nyanda lanseaza, in Romania, dar si premiera mondiala, videoclipul pentru piesa "Put it on me".

Dupa succesul global, cu "Love is Wicked", artista si-a dorit ca succesul ei muzical sa se realizeze si in tara noastra, drept dovada s-a integrat si pus pe treaba cu echipa TommoProduction, cea care se face responsabila de hit-ul recent.

Si cum imaginea frumoasei mulatre este evidentiata si de videoclipurile ei, aceasta a lucrat cu Alex Ceausu, regizorul materialului video, pentru "Put it on", de care putem spune ca devine cel mai bun regizor roman, ce a reusit sa treaca granitele Romaniei, din punct de vedere profesional, odata cu difuzarea pe plan international.

Privitorii pot admira trupuri sexy si pline de ulei, dar mai ales dansuri lascive. Un clip provocator, pentru un single puternic. Nyanda are origini jamaicane și a adus, încă de acum 6-7 ani, stilul reggae în atenția publicului prin melodiile cântate in trupa Brick & Lace, dar mai ales cu "Love is Wicked", cu care a adunat mai bine de 35 milioane de vizualizari pe Youtube.

Acest sound este din nou în trend, datorită trupei Major Lazer, care a lansat piese precum „Leon on” sau „Get free”, ceea ce putem afirma despre artista ca a preconizat sau influentat noul val muzical. Asculta noul single semnat Nyanda, in colaborare cu Tommo Production!

Tweet