Prima Pagina Muzica Nico a lansat piesa 'Clipe', o noua colaborare cu rapperul Shobby, de la Codu' Penal - AUDIO

Nico a lansat piesa 'Clipe', o noua colaborare cu rapperul Shobby, de la Codu' Penal - AUDIO

Nico a lansat piesa 'Clipe', o noua colaborare cu rapperul Shobby, de la Codu' Penal - AUDIO
0 comentarii

Dupa mai bine de 6 ani, Nico il are din nou ca partener de scena pe Shobby, artist alaturi de care a colaborat pentru piesa "Viata unui artist".

"Mi-am dorit de mult sa colaborez din nou cu Shobby, intotdeauna ne-am inteles de minune si aceasta piesa a reusit sa ne aduca, din nou, in studio. Multe dintre piesele pe care le cant sunt sensibile, insa publicul meu tocmai astfel de piese asteapta sa lansez", spune Nico.
 
Piesa "Clipe" este compusa de catre Laurentiu Matei, iar versurile sunt semnate de catre Ovidiu Iordache si Ionut Dragan.

Citeste si: Anna Lesko a lansat prima piesa dupa ce a devenit mamica. Cum suna melodia 'Sub Soare' - AUDIO
 
"Clipe" este o piesa pop, cu influente R&B, ce vorbeste despre sentimente si trairi care raman vii, chiar si dupa ce o relatie ajunge la final.Ultima colaborare intre cei doi artisti a avut loc in anul 2007, piesa "Viata Unui Artist" a fost inclusa pe albumul "Ce Nu Ati Inteles", lansat de catre Shobby.
 
In aceasta perioada, Nico lucreaza intens la un nou material discografic, care va fi lansat la finele anului, iar stilul single-ului "Clipe" este directia spre care se va indrepta urmatorul album al artistei.

Tweet