Prima Pagina Muzica MTV EMA e LIVE duminică la MTV ROMANIA!

MTV EMA e LIVE duminică la MTV ROMANIA!

MTV EMA e LIVE duminică la MTV ROMANIA!
0 comentarii

MTV Europe Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale europene ale anului, a ajuns la editia cu numarul 24. Anul acesta, show-ul va avea loc la Londra si va fi prezentat de Rita Ora, iar intregul spectacol va fi LIVE la MTV Romania, duminica, 12 noiembrie, de la ora 21:00.

“In 1996, MTV EMA ii premia la Londra pe Oasis, George Michael si altii in cadrul celui mai tare eveniment muzical european! Acum, dupa 21 de ani, cele mai prestigioase premii muzicale europene se intorc in capitala Marii Britanii si ii aduc IN DIRECT din Londra pe Rita Ora, Demi Lovato, Kesha, Shawn Mendes, The Killers si multi altii! Inca iti poti vota preferatul pe www.mtvema.com/ro.”, a declarat Oana Tache.  

Evenimentul reuneste an de an in Europa cele mai populare staruri internationale din industria muzicii, iar la fiecare editie sunt premiate cele mai bune compozitii audio si video, dar si cei mai talentati cantareti din lume.

Duminica, de la 21:00 la MTV Romania, artistii noii generatii au pregatit un show plin de culoare si cu momente speciale! 

MTV EMA e LIVE doar la MTV Romania!   

Tweet