Prima Pagina Muzica INNA lanseaza single-ul “Gimme Gimme” impreuna cu videoclipul oficial filmat in Mexic

INNA lanseaza single-ul “Gimme Gimme” impreuna cu videoclipul oficial filmat in Mexic

INNA lanseaza single-ul  Gimme Gimme  impreuna cu videoclipul oficial filmat in Mexic
0 comentarii

Este o piesa fresh compusa de INNA impreuna cu David Ciente, Marco & Seba, cei care au compus si produs cele mai mari si cunoscute hituri ale artistei (Marcel Botezan, Sebastian Barac), Breyan Isaac, care a lucrat cu David Guetta, FloRida sau Pitbull si Elena Vasile.

 

“Sunt fericita sa lansez o piesa care este atat de energica, are un sound fresh si potrivit petrecerilor. Vreau sa le multumesc tuturor celor cu care am lucrat pentru aceasta piesa: Marco & Seba, Breyan Isaac, David Ciente, Elena Vasile. Este o binecuvantare sa lucrez cu oameni atat de inspirationali si talentati precum ei.”, a spus INNA.

Videoclipul a fost filmat in Mexico, regizat de Edward Aninaru, care a lucrat cu artista si pentru “Wow” si “INNdiA” si John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga si Khaled Mokhtar, DoP sec. Acesta a lucrat cu INNA in mai multe proiecte video precum “Cum ar fi””, “We Wanna”. 

 

 

“Este o bucurie si o onoare sa filmez acest video in Mexic, unul dintre locurile din lume in care simt iubirea si bunatatea oamenilor. De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni in care am incredere si pe care ii apreciez precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le multumesc pentru profesionalism”, a spus artista.

INNA lucreaza deja pentru piese noi pe care le va lansa de-a lungul anului 2017.

De asemenea, va lansa in curand o piesa alaturi de GGirls (Antonia, Lori Ciobotaru si Lariss). Primul single GGirls “Call the Police” a depasit 15 milioane de vizualizari pe YouTube si are success in Polonia si Germania. 

INNA este antrenor in primul sezon al show-ului Vocea Romaniei Junior care va fi difuzat in curand la PROTV.

Anul acesta, pentru prima data, INNA va sustine turnee in Brazilia si Argentina.

Tweet