Prima Pagina Muzica Cabron lanseaza single-ul "Asa ceva"

Cabron lanseaza single-ul "Asa ceva"

Cabron lanseaza single-ul  Asa ceva
0 comentarii

Cabron lansează single-ul "Asa ceva", piesa extrasă de pe albumul "Lupu'DPM", ce va fi disponibil online din 22 februarie. Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music.

„Indiferent cat de greu ne e, romanul este descurcaret!:) Nu gasesti <<Asa ceva>> nicaieri, nu gasesti un om care sa se muleze mai bine pe orice fel de situatie asa cum o face romanul," spune Cabron.

Albumul "Lupu'DPM" include 17 piese, printre care hit-uri precum: „Iarna pe val", „Frunzele si iarba", „Da-o tare", „Vocea ta", „La masa mea".

 

 

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din Romania. Si-a inceput cariera în 1999, cand a inființat, impreuna cu Shooby, trupa Codu' Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arata-le la toti", o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, „Iarna pe val", „Frunzele si iarba", „Da-o tare", un featuring cu Smiley si Guess Who, „Vocea ta" cu Voltaj sau „La masa mea" feat. Stefan Banica.

Tweet