Prima Pagina Muzica Aliona Moon lanseaza "Loc pentru dragoste" chiar de ziua ei. Cum suna cea mai noua piesa a artistei

Aliona Moon lanseaza "Loc pentru dragoste" chiar de ziua ei. Cum suna cea mai noua piesa a artistei

Aliona Moon lanseaza  Loc pentru dragoste  chiar de ziua ei. Cum suna cea mai noua piesa a artistei
0 comentarii

Aliona Moon, tanara artista din Republica Moldova, a reusit in 2014 sa impresioneze juriul si publicul cu vocea sa inconfundabila, ajungand pana in finala celui de-al patrulea sezon „Vocea Romaniei”, in echipa lui Smiley.

Aliona nu se afla la primul contact cu muzica. Ea a participat si alte concursuri de talente in Moldova, iar in 2013 si-a reprezentat tara la Eurovision.

"Loc pentru dragoste e o piesa de incurajare pentru cei care cred ca este normal sa mai poarte cu ei sentimentele unei iubiri esuate. Este un cantec care expune in mod complet pozitivul din mine si dorinta de a sustine oamenii atunci cand au nevoie", a spus Aliona.

"Mi-am dat seama ca Smiley stie foarte bine sa citeasca o persoana inainte de a-i compune o piesa, iar HaHaHa Production mi-a facut un cadou de ziua mea, fara sa stie, initial :)”, a mai spus Aliona despre prima sa piesa lansata in colaborare cu HaHaHa Production.

Astazi, chiar de ziua ei de nastere, Aliona lanseaza „Loc pentru dragoste”, prima sa piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si cea de-a 25-a productie din luna #maimusic.

HaHaHa Production sarbatoreste luna mai cu muzica si pasiune. Au trecut deja 25 zile din maratonul muzical inceput la 1 mai. Toate piesele lansate sunt disponibile  pe canalul nostru de YouTube [www.youtube.com/HaHaHaProduction], precum si pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, cele 31 de productii muzicale se vor regasi pe compilatia #maimusic.

Preselectiile pentru noul sezon Vocea Romaniei au debutat weekend-ul trecut la Cluj-Napoca! Editia cu numarul cinci Vocea Romaniei invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze aptitudinile muzicale in cadrul caravanei. Urmatoarea oprire a caravanei Vocea Romaniei este pe 31 mai in Iasi, Hotel Unirea, incepand cu ora 10:00.

Tweet