Prima Pagina Muzica Alexandra Ungureanu si Andrei Vitan au lansat piesa "Impotriva lor". Noul videoclip se vede aici - VIDEO

Alexandra Ungureanu si Andrei Vitan au lansat piesa "Impotriva lor". Noul videoclip se vede aici - VIDEO

Alexandra Ungureanu si Andrei Vitan au lansat piesa  Impotriva lor . Noul videoclip se vede aici - VIDEO
0 comentarii

Alexandra Ungureanu revine in atentia fanilor cu o colaborare alaturi de Adrei Vitan. Cei doi artisti au lansat impreuna videoclipul pisei "Impotriva lor".

Alexandra Ungureanu a impresionat publicul cu numeroase piese lansate impreuna cu trupe precum Holograf, Morandi, Crush sau Sistem. Artista pare sa se indrepte acum cu pasi siguri catre o cariera solo, iar prima melodie lansata in aceasta noua formula se intituleaza "Impotriva lor".

Single-ul "Impotriva lor" este intepretata alturi de de Andrei Vitan, un artist cu potential descoperit de Adrian Sina, cel care s-a ocupat si de partea de compozitie a melodiei. Cu vocea puternica a Alexandrei, interventia fresh a lui Andrei Vitan si talentul de compozitor al lui Adi Sina, piesa "Impotriva lor" are mari sanse sa devina hit si sa intre in preferintele publicului.   

Citeste si: Alexandra Stan, aparitie de senzatie pe o scena din Tokyo. Fanii din intreaga lume i-au declarat imediat dragostea lor

Aceasta piesa este modul prin care Alexandra Ungureanu isi doreste ca ascultatorii sa invete sa isi urmeze propria cale, fara a se lasa doborati de obtacole.

Videoclipul este filmat intr-un mod inedit, fiind prezentate doua planuri aflate in antiteza: unul intunecat, incarcat cu energie negativa si nervozitate, iar celalalt plan, in care se afla Alexandra, este plin de culoare, luminat de starea sa optimista si increzatoare. 


Tweet