Prima Pagina Muzica Alexandra Stan lanseaza 'Dance', cel mai nou single al sau - AUDIO

Alexandra Stan lanseaza 'Dance', cel mai nou single al sau - AUDIO

Alexandra Stan lanseaza 'Dance', cel mai nou single al sau - AUDIO
0 comentarii

Alexandra Stan a lansat "Dance", o piesa pop-dance cu influnete electro numai buna de dansat pana la epuizare.

Alexandra Stan le ofera fanilor sai piesa pe care acestia o asteptau de multa vreme. Artista a scris piesa "Dance", un single pop-dance cu influnete electro ce va rasuna curand in difuzoare.

Piesa "Dance", compusa de Alexandra Stan impreuna cu Alex Cotoi si Mika Moupondo la Fonogram Studio, merge pe reteta clasica adoptata de frumoasa cantareata, saxofonul fiind si de aceasta data punctul forte al melodiei.

Citeste si: Vestea care i-a luat prin surprindere pe fani. Ce a marturisit Andra in urma cu putin timp

Melodia "Dance" va beneficia si de un videoclip ce urmeaza sa fie lansat in curand. Asa cum era de asteptat, Alexandra Stan a apelat si de aceasta data la talentul si inspriratia lui Khaled Mokhtar, cel care s-a ocupat de regia anterioarelor doua clipuri ale cantaretei.

Avand in vedere ritmurile energice propuse in noul single, materialul video se anunta a fi unul dinamic, Alexandra urmand sa puna in scena o coregrafie semnata de Emil Rengle. Dupa ce a depasit probleme aparute in viata persoanala, Alexandra Stan a revenit pe scena muzicala cu doua piese de succes: balada "Thanks for Leaving" si hitul "Cherry Pop", clasat pe locul 1 in Japonia.

Tweet