Prima Pagina MTV VMA MTV Video Music Awards 2014: Unde va avea loc cel mai asteptat eveniment muzical al anului

MTV Video Music Awards 2014: Unde va avea loc cel mai asteptat eveniment muzical al anului

MTV Video Music Awards 2014: Unde va avea loc cel mai asteptat eveniment muzical al anului
0 comentarii

MTV Video Music Awards, show-ul care premiaza cele mai tari videoclipuri din industria muzicala, va avea loc in Inglewood, California.

MTV Video Music Awards 2013 a fost un spectacol total. De la aparitii scandaloase, pana la reprezentatii incendiare, MTV VMA 2013 le-a avut pe toate!

Publicul prezent la Barclays Center din Brooklyn, New York, s-a bucurat de recitalurile spectaculoase ale artistilor Lady Gaga, Bruno Mars si Katy Perry! Si pentru ca show-ul sa fie unul complet, pe scena VMA 2013 s-a reunit dupa zece ani si trupa NSYNC!   

Fanii nu vor uita curand nici momentul pregatit de Miley Cyrus si Robin Thicke. Cei doi s-a dezlantuit pe acordurile piesei "Blurred Lines" si au reusit sa scandalizeze o lume intreaga cu reprezentatia lor.

Anul acesta, MTV VMA 2014 va avea loc pe 24 august 2014, la Inglewood, California. Gala de decernare a premiilor MTV VMA va avea loc in celebra cladire The Forum si se anunta a fi una de zile mari.Cladirea a fost redeschisa in luna ianuarie 2014 si a gazduit recent spectacole sustinute de Justin Timberlake, Imagine Dragons sau Kings of Leon.

Deshis in 1967, Forum a fost locul unde s-au organizat evenimente legendare, precum meciurile echipei de baschet Lakers sau concertele unor artisti de renume printre care se numara Madonna, Led Zeppelin, Foo Fighters, Coldplay, Nirvana, Guns 'N Roses say Rolling Stones.

Tweet