Prima Pagina MTV VMA MTV Video Music Awards 2014: Trupa Maroon 5, pentru prima data pe scena MTV VMA. Artistii vor interpreta piesa "Maps"

MTV Video Music Awards 2014: Trupa Maroon 5, pentru prima data pe scena MTV VMA. Artistii vor interpreta piesa "Maps"

MTV Video Music Awards 2014: Trupa Maroon 5, pentru prima data pe scena MTV VMA. Artistii vor interpreta piesa  Maps
0 comentarii

Anuntul care ii va bucura peste masura pe fanii Maroon 5: trupa va urca in premiera pe scena MTV Video Music Awards 2014. 

Desi nu se numara printre trupele debutante, formatia Maroon 5 ajunge abia acum la MTV Video Music Awards, eveniment ce va avea loc in Inglewood in noaptea de 24 august 2014.

Formatia pop-rock se alatura astfel artistilor deja anuntati de organizatorii galei MTV VMA 2014. Printre acestia se numara Ariana Grande, Zedd, Usher si trupa pop-punk 5 Seconds of Summer

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc in noaptea de 24 spre 25 august si va fi transmisa de MTV Romania incepand cu ora 3:00 AM (dimineata). 

Maroon 5 vor electriza publicul cu acordurile piesei "Maps", cel mai nou single promovat de pe albumul "V".

"Suntem extrem de incantati de viitorul nostru album si de faptul ca suntem parte a lineup-ului MTV VMA din acest an. Este pentru prima data cand participam la acest show si sunt nerabdatori sa interpretam noul nostru single", a declarat Adam Levine despre participarea la gala MTV VMA din acest an.

Maroon 5 are in palmares un trofeu MTV, castigat in 2004 la categoria Best New Artist. Din acel moment, formatia a mai fost niminalizata de trei ori, cel mai recent la Best Pop Video pentru videoclipul piesei "Payphone"

Vezi aici lista completa a artistilor nominalizati la MTV VMA 2014!


Tweet