Prima Pagina MTV VMA MTV Video Music Awards 2014: Nicki Minaj va interpreta piesa "Anaconda" la show-ul gazduit la The Forum

MTV Video Music Awards 2014: Nicki Minaj va interpreta piesa "Anaconda" la show-ul gazduit la The Forum

MTV Video Music Awards 2014: Nicki Minaj va interpreta piesa  Anaconda  la show-ul gazduit la The Forum
0 comentarii

Nicki Minaj se alatura artistilor care au confirmat deja prezenta la MTV Video Music Awards 2014. 

Controversata Nicki Minaj va electriva publicul prezent la gala MTV Video Music Awards din acest an. Rapperita si-a anuntat fanii ca va face show pe scena din The Forum pe acordurile piesei "Anaconda", iar noi o credem pe cuvant.

Daca punem la socoteala cat de hot este teaser-ul videoclipului "Anaconda", nu putem sa ne imaginam decat ca reprezentatia sa va ridica temperatura in termomemtre pe durata show-ului.

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc in noaptea de 24 spre 25 august si va fi transmisa de MTV Romania incepand cu ora 3:00 AM (dimineata). 

"Simt ca trebuie sa ies victorioasa", a declarat Nicki Minaj, dornica sa pregateasca o reprezentatie de zile mari.

"Scena si luminile vor fi epice, iar energia pe care o voi degaja in timpul reprezentatie va fi intensa", a adaugat cantareata.  

Vezi aici lista completa a artistilor nominalizati la MTV VMA 2014!
 

In acest an, lineup-ul la MTV VMA este unul de senzatie. BeyonceTaylor SwiftRita Ora & Iggy AzaleaMaroon 5UsherAriana Grande si 5 Seconds of Summer vor zgudui scena de la The Forum. 

Beyonce va fi regina serii la MTV VMA 2014. Artista se afla in cursa de castigare a 8 trofee VMA, urmand sa premiata si cu trofeul Michael Jackson Video Vanguard.  

 

 

Sursa FOTO: Tumblr


Tweet