Prima Pagina MTV VMA MTV Video Music Awards 2014: Iggy Azalea si Rita Ora, duet de senzatie la MTV VMA 

MTV Video Music Awards 2014: Iggy Azalea si Rita Ora, duet de senzatie la MTV VMA 

MTV Video Music Awards 2014: Iggy Azalea si Rita Ora, duet de senzatie la MTV VMA
0 comentarii

Promit sa faca un show de senzatie la MTV VMA 2014. Iggy Azalea si Rita Ora vor interpreta piesa "Black Widow" pe 24 august The Forum in Inglewood. 

Rita Ora si Iggy Azalea confirma prezenta la MTV Video Music Awards 2014. Cele doua artiste se alatura astfel numelor mari anuntate deja de organizatorii celui mai asteptat show al anului 2014.

Gala MTV Video Music Awards 2014 se anunta a fi una incediara, vedete precum Beyonce, Ariana Grande sau Usher urmand sa sustina recitaluri electrizante. 

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc in noaptea de 24 spre 25 august si va fi transmisa de MTV Romania incepand cu ora 3:00 AM (dimineata). 


Sursa FOTO: Tumblr

Cu siguranta, artistii au pregatit momentele incendiare, motiv pentru care trebuie sa urmaresti si tu show-ul ce va fi tansmit LIVE de MTV Romania in noaptea de 24 spre 25 august, de la ora 3:00 am (dimineata).

Cu Beyonce in rolul de regina a serii si cu un duet de senzatie oferit de Rita Ora si Iggy Azalea, MTV VMA 2014 se va remarca si in acest an prin momente unice si surprinzatoarea.

Rita Ora nu va urca pe scena MTV VMA doar pentru a canta piesa "Black Widow". Cantareata este in acest an corespondentul special MTV de la House of Style, de unde va comenta tinutele vedetelor prezente pe Covorul Rosu. 

Vezi aici lista completa a artistilor nominalizati la MTV VMA 2014!

Tweet