Prima Pagina MTV VMA MTV Video Music Awards 2014: Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Beyonce la MTV VMA. Artista va concerta la show-ul din acest an 

MTV Video Music Awards 2014: Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Beyonce la MTV VMA. Artista va concerta la show-ul din acest an 

MTV Video Music Awards 2014: Cele mai spectaculoase aparitii ale lui Beyonce la MTV VMA. Artista va concerta la show-ul din acest an
0 comentarii

Beyonce se numara printre cantaretele care au marcat de-a lungul timpului numeroase prezente la MTV Video Music Awards. 

Beyonce, una dintre cele mai influente si de succes cantarete din lume, va urca pe scena MTV Video Music Awards 2014. Cel mai asteptat eveniment al anului, ce premiaza cele mai bune productii muzicale si cei mai tari artisti, va avea loc in Inglewood pe 24 august 2014.

Gala MTV Video Music Awards 2014 va avea loc in noaptea de 24 spre 25 august si va fi transmisa de MTV Romania incepand cu ora 3:00 AM (dimineata). In acest an, Beyonce se afla in cursa pentru castigarea a opt trofee VMA si concureaza printre altele la categoriile Video of The Year - "Drunk in Love" feat. Jay-Z, Best Female Video - "Partition" - si Best Direction - "Pretty Hurts".


Vezi aici lista completa a artistilor nominalizati la MTV VMA 2014!

In plus, artista Beyonce va primi distinctia Michael Jackson Video Vanguard Award, alaturandu-se astfel lui Justin Timberlake, Britney Spears si Madonna, cantareti premiati la randul lor cu acest trofeu.

Trofeul Michael Jackson Video Vanguard este oferit artistilor in semn de recunoastere a intregii lor activitati muzicale si a capacitatii acestora de a inova domeniul muzical. 

Beyonce a impresionat la fiecare apritie pe scena MTV VMA. Prima reprezentatie a oferit-o in anul 2003, atunci cand a interpretat piesele "Baby Boy" si "Crazy in Love". A urmat apoi show-ul din 2006 cand artista a electrizat publicul pe acordurile hitului "Ring the Alarm". In 2009, publicul prezent la MTV VMA a ascultat-o pe artista interpretand melodia "Single Ladies ("Put a Ring on It"), iar in 2011, piesa "Love On Top". Prezenta artistei la MTV VMA in 2011 a fost una cu adevarat speciala. Dupa incheierea reprezentatiei, Beyonce le-a dezvaluit celor prezenti ca este insarcinata cu primul sau copil. Momentul ramane unul memorabil! Formatia pop-rock Maroon 5 a anuntat pe 7 august ca se alatura artistilor deja anuntati de organizatorii galei MTV VMA 2014. Printre acestia se numara Ariana Grande, Zedd, Usher si trupa pop-punk 5 Seconds of Summer. 

Cu astfel de invitati, show-ul se anunta a fi unul incediar! Daca nu vrei ratezi cele mai tari momente, in noaptea de 24 spre 25 august, incepand cu ora 3:00 am (dimineata), stai cu ochii pe noi! Cel mai tare SHOW ruleaza LIVE doar la MTV Romania!  


Sursa FOTO: Tumblr

Tweet