Prima Pagina MTV VMA Miley Cyrus, aparitie scandaloasa la VMA 2013. Cum a ales sa urce pe scena alaturi de Robin Thicke - FOTO

Miley Cyrus, aparitie scandaloasa la VMA 2013. Cum a ales sa urce pe scena alaturi de Robin Thicke - FOTO

Miley Cyrus, aparitie scandaloasa la VMA 2013. Cum a ales sa urce pe scena alaturi de Robin Thicke - FOTO
0 comentarii

Miley Cyrus adora sa iasa din tipare, iar show-ul MTV VMA 2013 a fost ocazia perfecta pentru a soca din nou!

Chiar si cei mai mari fani ai lui Miley Cyrus au considerat ca reprezentatia pusa in scena de vedeta a depasit orice limita.

Miley, in varsta de 20 de ani, a urcat pe scena alaturi de Robin Thicke, unul dintre artistii momentului, si a interpretat alaturi de acesta hitul "Blurred Lines".

Daca nu ai vazut transmisia live a show-ului MTV Video Music Awards 2013, il ai integral in acest weekend la MTV Romania: Sambata 31 August (ora: 13:00 si ora 20:00) si Duminica 1 septembrie (ora: 10:00 si ora 22:00).

MTV Video Music Awards 2013: Lista castigatorilor! Ce artisti au plecat acasa cu celebrul trofeu MTV

Bineinteles, show-ul pregatit de Miley in fata audientei VMA s-a dovedit a fi unul unul dus la extrem, a fost concluzia majoritatii. Tanara vedeta a urcat pe scena imbracata intr-un costum de latex nude, format din doua piese, lasandu-si descoperite formele sexy.


Sursa foto: Getty Images

Aparitia sumara a lui Miley nu a putut fi trecuta cu vederea, avand in vedere ca outfitul lasa impresia ca artista este mai mult dezbracata decat imbracata!

Fara indoiala, Miley s-a simtit extrem de bine alaturi de Thicke. O dovedesc imaginile in care artista face ce stie ea mai bine: show! Din peisaj nu au lipsit miscarile lascive si unduirile sexy, plus deja celebra grimasa cu limba scoasa devenita deja marca personala a lui Miley Cyrus!


Sursa foto: Splash News

Tweet