Prima Pagina MTV VMA Kim Kardashian, eclipsata de Britney Spears si Nicki Minaj. Tinutele aurii cu care cele doua artiste au impresionat

Kim Kardashian, eclipsata de Britney Spears si Nicki Minaj. Tinutele aurii cu care cele doua artiste au impresionat

Kim Kardashian, eclipsata de Britney Spears si Nicki Minaj. Tinutele aurii cu care cele doua artiste au impresionat
0 comentarii

MTV Video Music Awards a reprezentat o buna ocazie pentru celebritatile de la Hollywood pentru a-si etala siluetele in tinute cat mai sexy si provocatoare, asa cum s-a intamplat si in cazul lui Kim Kardashian, Britney Spears si Nicki Minaj. 

Aflata in cel de-al doilea trimestru de sarcina, Kim Kardashian se mandreste cu burtica sa si nu a renuntat la tinutele mulate, chiar daca in ultima perioada a acumulat cateva kilograme in plus datorate sarcinii.

La MTV Video Music Awards, vedeta de 34 de ani a pasit pe covorul rosu alaturi de sotul ei imbracata intr-o rochie mulata, cu o crapatura adanca in dreptul bustului, care s-a continuat pana jos. 

Asa cum ne-a obisnuit, pentru machiaj si coafura, Kim Kardashian a optat pentru un look natural, iar in ceea ce priveste incaltamintea, aceasta a ales o pereche de sandale aurii. 

Britney Spears si Nicki Minaj au stralucit la propriu si la figurat, cele doua cantarete optand sa poarte rochii aurii, cu parti transparente, mulate pe corp, diferenta dintre ele fiind lungimea. 

Citeste restul si vezi imaginile AICI.

Tweet