Prima Pagina MTV VMA Katy Perry va incheia show-ul MTV VMA 2013. Cum a ales cantareata sa isi promoveze viitorul album 'Prism'

Katy Perry va incheia show-ul MTV VMA 2013. Cum a ales cantareata sa isi promoveze viitorul album 'Prism'

Katy Perry va incheia show-ul MTV VMA 2013. Cum a ales cantareata sa isi promoveze viitorul album 'Prism'
0 comentarii

MTV Romania va transmite LIVE MTV Video Music Awards 2013, pe 25 august, duminica noapte, de la 3:00.

Katy Perry s-a numarat printre primii artisti care si-au anuntat prezenta pe scena MTV Video Music Awards 2013. Cantareata este pregatita sa incinga atmosfera cu noul sau single "Roar", primul extras de pe albumul "Prism".

Se pare ca artista va avea onoarea de a inchide marele eveniment, transmis de MTV Romania, pe 25 spre 26 august, duminica noaptea, de la ora 3:00.

Alaturi de Katy Perry, pe lista celebritatilor care vor transforma gala VMA 2013 intr-un show legendar se numara Justin Timberlake, Robin Thike, Miley Cyrus si Lady Gaga.

Cele mai celebre cupluri de la MTV Video Music Awards. Vedetele care au facut senzatie de-a lungul anilor - FOTO


Pe langa aceasta veste, fanii muzicii produse de Katy Perry mai au un motiv de bucurie. Artista colaboreaza cu Pepsi si MTV pentru promovarea noului sau album "Prism". Metoda aleasa este una cat se poate de creativa si potrivita evenimentului: fanii pot posta mesaje pe Twitter cu textul  #KATYNOW pentru a avea acces la detalii despre urmatoarele doua track-uri ale idolului lor, inclusiv titlurile si versurile acestora. Parti din cele doua piese vor putea fi mai tarziu ascultate pe site-ul pepsi.mtv.com.

Mai mult, fanii vor fi rugati sa aleaga ce piesa isi doresc cel mai mult sa asculte, iar Katy o va lansat oficial pe 17 septembrie.

In noaptea dintre 25 si 26 august, de la ora 3:00 am, MTV Romania transmite live covorul rosu si gala premiilor MTV Video Music Awards (VMA), care in acest an au loc la Barclays Center din Brooklyn, New York.

Tweet