Prima Pagina MTV VMA Aparitii la limita decentei. Miley Cyrus a socat cand a aparut in aceste tinute pe scena MTV VMA 2015

Aparitii la limita decentei. Miley Cyrus a socat cand a aparut in aceste tinute pe scena MTV VMA 2015

Aparitii la limita decentei. Miley Cyrus a socat cand a aparut in aceste tinute pe scena MTV VMA 2015
0 comentarii

Miley Cyrus a fost gazda unuia dintre cele mai nebune evenimente muzicale: MTV Video Music Awards 2015. La fel de excentrica si nonconformista ca de obicei, cantareata in varsta de 22 de ani a socat cu tinutele pe care a ales sa le poarte pe scena de la Microsoft Theater din Los Angeles.

Pe covorul rosu, Miley a venit imbracata intr-o tinuta-candelabru care i-a ascuns foarte putina piele. Formele vedetei au fost lasate la vedere si fotografiate din toate unghiurile de paparazzi. Mai apoi, ea a purtat o tinuta din bomboane uriase, la randul ei ultra-transparenta.

Cand nu si-a lasat posteriorul la vedere, Miley a purtat body-uri in stilul anilor '80, foarte sexy, sutiene aproape inexistente si salopete pe jumatate taiate.

Accesoriile nebune nu au lipsit din tinutele ei, fosta Hannah Montana purtand bentite in forma de rat de porc, mese multicolore rasta, bratari si cercei de dimensiuni mari si incaltaminte care aminteste de cea purtata de dansatoarele sexy.

Pentru a-i vedea toate hainele, intra aici.

Tweet