Prima Pagina MTV VMA Adevarul despre show-ul erotic pus in scena la MTV VMA 2013. Ce secret a iesit la iveala despre prestatia controversatei Miley Cyrus

Adevarul despre show-ul erotic pus in scena la MTV VMA 2013. Ce secret a iesit la iveala despre prestatia controversatei Miley Cyrus

Adevarul despre show-ul erotic pus in scena la MTV VMA 2013. Ce secret a iesit la iveala despre prestatia controversatei Miley Cyrus
0 comentarii

Prestatia erotica a lui Miley Cyrus din cadrul evenimentului de decernare a premiilor MTV VMA din urma cu cateva saptamani a ramas memorabila, caci lumea nu se astepta sa vada un astfel de show din partea unei tinere in varsta de doar 20 de ani.

Dupa ce a fost indelung criticata si blamata pentru scenele erotice cu care si-a socat fanii in timpul prestatiei de la evenimentul de decernare a premiilor MTV, Miley Cyrus a dezvaluit care a fost motivul pentru care a ales sa fie protagonista unui astfel de show.

Vedeta a scandalizat cu tinutele sumare si comportamentul bizar de pe scena, iar toata lumea s-a gandit ca aceasta este de fapt marea transformare a micutei Hannah Montana in femeia fatala.

Rihanna a filmat cel mai indecent clip din cariera sa. Cum arata vedeta intr-o tinuta demna de filmele pentru adulti

Dupa cateva saptamani bune de la evenimentul cu pricina, MTV a realizat un documentar despre Miley Cyrus, in care starul a dezvaluit misterul show-ului pentru care a fost criticata indelung de toata lumea. Aceasta a sustinut ca totul a fost o gluma, insa in acelasi timp a fost o gluma care a marcat trecerea de la personajul de Disney cu care s-a identificat o lunga perioada de timp, la noua imagine cu care vrea sa-si promoveze noul album "Bangerz"."M-am nascut ca sa devin ceea ce sunt in momentul de fata. Am ajuns in punctul in care pot fi oricum imi doresc. Am libertatea de a face tot ceea ce vreau, caci incepe o noua etapa a vietii mele de artista. De fiecare data cand fac ceva, vreau sa-mi amintesc ulterior de momentul respectiv. Acest lucru ma deosebeste de ceilalti. Intotdeauna lumea va vorbi, asa ca mai bine sa vorbeasca pentru doua saptamani decat pentru doua secunde", a declarat cantareata pentru MTV.

Desi in timpul show-ului Miley a parut dezinvolta si sigura pe gesturile ei, se pare ca artista a avut cele mai mari emotii inainte sa paseasca pe scena si sa dea startul unui show incendiar, despre care se va mai vorbi mult timp de acum incolo, potrivit perfecte.ro.

Tweet