Prima Pagina MTV Shows Show HOT cu Anca Neacsu la LOL cu Greeg si Onuc! VEZI VIDEO

Show HOT cu Anca Neacsu la LOL cu Greeg si Onuc! VEZI VIDEO

1 comentariu

Azi la LOL am avut parte de trei interviuri foarte fresh, Anca Neacsu, Corina Caragea si Miss Mary, trei dame de pica!

Embed:

Anca Neacsu "nu a venit cu mana goala", artista a venit la LOL insotita de doua dansatoare super sexy si colaboratorul ei "exotic" Robynio, alaturi de care a canta piesa "Noah", primul ei single solo.

Anca a vorbit despre inceputurile carierei sale, despre trupa ASIA si Ladys, despre cum a ajuns sa cante solo si a punctat serios faptul ca nu are extensi la par si implanturi desi, in general, este fana a silicoanelor.

ProFM te face WOW cu o pereche de silicoane! Vezi cum poti castiga un numar mai mare la sutien!

Prima invitata a baietilor a fost Miss Mary, poreclita de multi Miley Cyrus de Romania. Tanara artista ne-a povestit cum imbina viata de artista cu scoala "de toate zilele" pentru ca la varsta de 15 ani treburile stau altfel cand esti vedeta.

Mai mult, Mary ne-a povestit cateva lucruri despre noua ei piesa, "Open", cum sta treaba in general la capitolul "baieti, ne-a marturisit ca viseaza sa colaboreze cu Eminem si ca ii place sa fie comparata cu Miley Cyrus desi considera ca fac lucruri total diferite.

Miss Mary, "Open" @ LOL cu Greeg si Onuc! VEZI AICI VIDEO

Cireasa de pe tortul LOL de azi a fost o bruneta frumoasa foc, Corina Caragea, prezentatoarea stirilor din sport de la ProTV.

Corina a povestit de experienta de la Dansez pentru tine si  ne-a marturisit ca nu a facut nici un sport de performata insa este o persoana foarte dinamica si face multa miscare, de la plimbari pe role pana la snowboarding.

Bruneta cu ochi caprui de la ProTV a facut un cadou special celor doi DJ de la LOL, o mingiuta de la Chelsea, din colectia ei personala, pe care a si semnat-o.

Azi la LOL telespectatorii au fost "loviti" cu si mai multe cadouri de pe perete, mai precis, o cravata primita de la solistul trupei Kripton, geaca lui Nicola, colierul lui Ellie White si rochia Danielei Gyorfi.

Stai pe faza, maine la LOL te asteptam cu si mai multe cadouri, super invitati si multa distractie! 

Tweet