Prima Pagina MTV Says MTV SAYS: Maxim - 'Sarutari criminale'

MTV SAYS: Maxim - 'Sarutari criminale'

MTV SAYS: Maxim - 'Sarutari criminale'
0 comentarii

La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: Maxim - "Sarutari criminale"!

MTV Says isi pune amprenta pe tot ce e nou si cool, dar si pe artistii cu awareness care lanseaza single-uri noi.

Este o validare a valorilor muzicale in care MTV crede si pe care le recomanda! Asa ca, daca vrei sa fii printre primii care stie de pe-acum ce va fi HIT in viitor in Romania, stai cu ochii pe MTV SAYS!

Intra si tu in gasca si comenteaza ACUM pe Facebook-ul MTV Romania, recomandarea MTV SAYS de luna asta: Maxim - "Sarutari criminale"!Maxim, trupa de baieti descoperita de catre Adrian Sina, lanseaza cel de-al doilea videoclip din cariera! Bogdan, Marcus, Gabriel si Alexander sunt pregatiti sa ne incante cu soundul lor pop exploziv si atitudinea fresh.

Single-ul "Sarutari criminale" vine la cateva luni dupa debutul trupei create in studioul Premium Artist, debut ce a avut loc cu "50/50" in deschiderea Media Music Awards 2013 de la Sibiu. "Sarutari criminale" este o piesa compusa de Adrian Sina pe orchestratia lui Orosz-Pal Jozsef.

Videoclipul piesei "Sarutari criminale" a fost regizat de Bogdan Paun si filmat de catre Alexandru Muresan, responsabili pentru unele dintre cele mai senzuale videoclipuri recente de la noi: Akcent - Boracay, Emil Lassaria feat. Caitlyn - Baila sau Chris Mayer & Nick Kamarera feat Raluka - Replay.

Alexander, Bogdan, Marcus si Gabriel inseamna MAXIM si sunt pregatiti sa ia cu asalt scenele din toata tara si sa cante pentru fanele ce le scriu zilnic pe YouTube si Facebook.

Tweet