Prima Pagina MTV Says MTV SAYS iti spune AZI care sunt hiturile de MAINE! Daca e la MTV acum, e mega HIT in viitor!

MTV SAYS iti spune AZI care sunt hiturile de MAINE! Daca e la MTV acum, e mega HIT in viitor!

MTV SAYS iti spune AZI care sunt hiturile de MAINE! Daca e la MTV acum, e mega HIT in viitor!
0 comentarii

MTV Romania pune punctul pe muzica noua si aduce telespectatorilor un concept fresh care prezinta piesele si artistii cu potential.

MTV Says isi pune amprenta pe tot ce e nou si cool, dar si pe artistii cu awareness care lanseaza single-uri noi. Este o validare a valorilor muzicale in care MTV crede si pe care le recomanda!

Asa ca, daca vrei sa fii printre primii care stie de pe-acum ce va fi HIT in viitor, stai cu ochii pe MTV SAYS!

Intra si tu in gasca si comenteaza ACUM pe facebook.com/mtvromania, recomandarea MTV Says de luna asta: Cris Cab & Pharrell- Liar Liar!Cris Cab
a intrat pentru prima oara intr-un studio de inregistrari la varsta de 14 ani, primele demo-uri fiind ascultate chiar de cel cu care avea sa colaboreze la "Liar Liar", cel mai mare hit al sau de pana acum: Pharrell.

Artistul a catalogat stilul tanarului drept unul "neslefuit". Dupa semnarea unui contract de management in 2011, Cris a lansat o serie de videoclipuri, devenind foarte popular in blogosfera, unul dintre aceste productii video fiind chiar un cover dupa piesa lui Wiz Khalifa, "Black and Yellow" (100.000 de vizualizari in prima saptamana).

Primul cantec original, "Good Girls", i-a atras atentia chiar si lui Wyclef Jean, omul din spatele Destiny's Child (trupa in care a debutat Beyonce), in scurta vreme acesta devenind al doilea mentor al tanarului artist. Anul trecut, Cris Cab, a lansat primul sau mixtape, "Echo Boom", succesul acestuia traducandu-se in 300.000 de download-uri pana in prezent.

Despre "Liar Liar", primul single de pe albumul de debut la care inca lucreaza, Cris spune ca este un manifest pro-fidelitate. Artistul il are, in continuare, echipa sa pe Pharrell, cunoscut si pentru unul dintre cele mai mari hituri din 2013, "Get Lucky" a francezilor de la Daft Punk.

Tweet