Prima Pagina MTV Says La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: Rebecca Ferguson si 'I Hope'!

La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: Rebecca Ferguson si 'I Hope'!

La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: Rebecca Ferguson si 'I Hope'!
0 comentarii

MTV Says isi pune amprenta pe tot ce e nou si cool, dar si pe artistii cu awareness care lanseaza single-uri noi. Este o validare a valorilor muzicale in care MTV crede si pe care le recomanda!

Asa ca, daca vrei sa fii printre primii care stie de pe-acum ce va fi HIT in viitor in Romania, stai cu ochii pe MTV SAYS!

Intra si tu in gasca si comenteaza ACUM pe Facebook-ul MTV Romania, recomandarea MTV SAYS de luna asta:  Rebecca Ferguson si "I hope"!
 
Rebecca Caroline Ferguson (nascuta la 21 iulie 1986 in Liverpool) a devenit cunoscuta in urma unui concurs de talente din Marea Britanie. Ea a incheiat concursul pe locul secund, in spatele marelui castigator, Matt Cardle.

Rebecca a mai participat si la emisiunea P.Diddy, "Starmaker", in New York, dar fara success.

In cadrul auditiilor la editia concursului in care a castigat locul 2, a cantat piesa "A Change Is Gonna Come", iar la tabara de pregatire a interpretat "Like A Star", prestatii care l-a facut pe Simon Cowell sa spuna ca "asta e o voce de inregistrat!".La 20 noiembrie 2011, artista a lansat single-ul de debut, "Nothing`s Real But Love" cu care intra in UK's Singles Chart pe locul 10. Albumul sau de debut, "Heaven", a fost lansat la cinci decembrie 2011 in Marea Britanie.

Rebecca a avut o relatie cu Zayn Malik, unul dintre membrii formatiei One Direction. Relatia lor a fost destul de controversata, deoarece ea era mai in varsta decat el cu sase ani.

Tweet