Prima Pagina MTV Says La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: ADDA si 'Iti arat ca pot'

La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: ADDA si 'Iti arat ca pot'

La MTV Says, afli AZI care sunt hiturile de MAINE: ADDA si 'Iti arat ca pot'
0 comentarii

MTV Says isi pune amprenta pe tot ce e nou si cool, dar si pe artistii cu awareness care lanseaza single-uri noi. Este o validare a valorilor muzicale in care MTV crede si pe care le recomanda!

Asa ca, daca vrei sa fii printre primii care stie de pe-acum ce va fi HIT in viitor, stai cu ochii pe MTV SAYS!

Intra si tu in gasca si comenteaza ACUM pe Facebook-ul MTV Romania, recomandarea MTV SAYS de luna asta: ADDA - "Iti arat ca pot"!

Cunoscuta datorita feat-urilor cu CRBL ("Petre"), What’s UP ("Cu drag"), Zhao ("Bani din cer"), dar si pieselor compuse pentru Paula Seling, Jukebox, Andreea Banica si multi altii, ADDA a mai scris, impreuna cu Marius Moga si Ionut Vasilache (Yogi), hit-ul "Minti murdare" (feat. cu Pacha Man), inclus in filmul "Loverboy", premiat la Festivalul de la Cannes (2012).

"Iti arat ca pot" este noul hit marca DeMoga, care a intrat la doar o zi de la lansare in playlist-ul de radio si atingand in doar o saptamana milionul de vizualizari pe canalele online.

Scrisa impreuna cu Romeo Bejan si Yogi (Ionut Vasilache), piesa este inspirata din viata cantaretei, mereu descurajata de prietenii din Targu Mures, cand le zicea ca ea pleaca la Bucuresti sa faca succes in muzica. Iata ca la doar 21 de ani, ADDA este, deja, o compozitoare, textiera si interpreta de succes.

Videoclipul este facut tot in "laboratorul DeMoga" si poarta stampila lui Alin Sterian (aka iRonic).

Tweet