Prima Pagina MovieAwards MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna vor interpreta piesa 'Monster' la marea gala de pe 13 aprilie

MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna vor interpreta piesa 'Monster' la marea gala de pe 13 aprilie

MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna vor interpreta piesa 'Monster' la marea gala de pe 13 aprilie
0 comentarii

Eminem si Rihanna si-au anuntat prezenta pe scena MTV Movie Awards 2014.

Gala de decernare a premiilor MTV Movie Awards 2014 va avea loc la Los Angeles si va fi difuzata LIVE de MTV Romania luni, 14 aprilie, de la 3:30 am!

Eminem si Rihanna sunt doua nume mari confirmate de organizatorii galei MTV Movie Awards 2014. Cei doi artisti vor interpreta pin premiera piesa "Monster", ajunsa pe locul 1 in Billboard Hot 100.

INTRA AICI SI VOTEAZA-TI FAVORITII la MTV Movie Awards 2014!


Eminem si Rihanna se alatura astfel lui Zedd si artistei Ellie Goulding, cantareti ce vor interpreta hiturile "Find You" si "Beating Heart" pe 13 aprilie, la Los Angeles.In ultima perioada, fanii au primit doar vesti bune de la idolii lor. Em si Riri urmeaza sa porneasca impreuna intr-un turneul de promovare "Monster", iar rapperul din Detroit pregateste si lansarea videoclipului "Headlights".

Lista nominalizatilor la MTV Movie Awards 2014

Cu siguranta, momentul pregatit pentru MTV Movie Awards 2014 va fi unul incendiar! Prin urmare, pe 14 aprilie, incepand cu ora 3:30 dimineata, stai cu ochii pe MTV Romania ca sa vezi un spectacol memorabil!

Sursa FOTO: mtv.com

 

Tweet