Prima Pagina MovieAwards MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna au electrizat publicul pe acordurile piesei 'The Monster' - VIDEO

MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna au electrizat publicul pe acordurile piesei 'The Monster' - VIDEO

MTV Movie Awards 2014: Eminem si Rihanna au electrizat publicul pe acordurile piesei 'The Monster' - VIDEO
0 comentarii

MTV Movie Awards 2014 s-a anuntat a fi un spectacol total, iar ogranizatorii s-au tinut de cuvant si au pregatit un show de proportii.

MTV Movie Awards 2014 poate fi trecut in categoria celor mai reusite evenimente marca MTV. Actori remarcabili au urcat pe scena celebrului eveniment pentru a-si ridica trofeele si artisti de renume au electrizat publicul cu reprezentatia lor.

Eminem si Rihanna le-au oferit tuturor celor prezenti la  Nokia Theatre in Los Angeles un preview a aceea ce urmeaza sa vada in truneul pe care cei doi il pregatesc impreuna, iar show-urile lor se anunta a fi unele memorabile.

MTV Movie Awards 2014: Lista castigatorilor


Em
si Riri au urcat pe scena MTV Movie Awards si au interpretat impreuna hitul "The Monster". In ovatiile celor prezenti, artistii au oferit un moment incendiar, aplaudat la scena deschisa. Cei doi s-au completat perfect, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor fanilor.

Urmareste AICI reprezentatia lui Eminem si a Rihannei.

Sursa FOTO: Getty Images

Piesa "The Monster" este extrasa pe "MMLP2", cel mai nou disc al lui Eminem. Piesa a ajuns pe pozitia 1 in Billboard 200 si urmeaza sa fie promovata si in truneul cu acelasi nume, ce va debuta in luna august 2014 cu un concert sustinut la Rose Bowl, Pasadena.

Tweet