Prima Pagina Gossip Vedete care se urasc din motive copilaresti. Cele mai stupide pretexte de cearta dintre divele de la Hollywood

Vedete care se urasc din motive copilaresti. Cele mai stupide pretexte de cearta dintre divele de la Hollywood

Vedete care se urasc din motive copilaresti. Cele mai stupide pretexte de cearta dintre divele de la Hollywood
0 comentarii

Hollywood-ul e cunoscut pentru rivalitatile si certurile dintre vedete. Motivele sunt nenumarate, de la iubite si iubiti, contracte, pana la declaratii facute publice pe retelele de socializare.

Sylvester Stallone si Bruce Willis

Dupa colaborarea dintre cei doi in Expandables, Willis a cerut 4 milioane de dolari pentru patru zile de filmare in The expandables 3. Stallone a postat pe contul lui de Twitter: “Lacom si lenes… o formula ce va duce cu siguranta la un esec in cariera.” Reprezentantul lui Stallone a confirmat ca postarea facea intr-adevar referire la  Bruce Willis. 

Drake si Chris Brown

Cand vine vorba de rivalitati, Chris Brown si Drake sunt de departe cei mai buni. Acestia au dus termenul de cearta la un alt nivel. S-au atacat in cantece unul pe celalalt, s-au batut in cluburi de noapte, iar momentul culminant a fost in 2012 cand, la un eveniment foarte important, Chris Brown a trimis o sticla de sampanie la masa lui Drake. Acesta din urma a mers la masa lui Brown si l-a lovit in fata. Motivul acestei rivalitati nu este altul decat Rihanna. 

Justin Bieber si Orlando Bloom

In iulie 2014, presa tabloida spunea ca a avut loc o cearta intre Bieber si Bloom, in Ibiza. Motivul rafuielii ar fi relatia pe care Justin ar fi avut-o cu sotia lui Bloom, inainte ca ei sa divorteze. Bieber l-a jignit in acea seara, iar acesta nu a ezitat sa il loveasca. Dupa acest incident, Bieber a postat pe contul lui de Instagram o poza cu Miranda Kerr in costum de baie pe care a sters-o dupa aceea. Apoi a postat o poza cu Orlando Bloom plangand.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet