Prima Pagina Gossip Vedete care le-au mai dat o sansa sotilor infideli

Vedete care le-au mai dat o sansa sotilor infideli

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 15 februarie 2016 10:59
Vedete care le-au mai dat o sansa sotilor infideli
0 comentarii

Chiar daca arata sunt absolut superbe, au fost inselate de partenerii lor. Totul a devenit public si extrem de penibil, insa ele s-au hotarat sa treaca peste infidelitate si sa le mai dea o sansa partenerilor infideli. Cu toate acestea, povestile lor nu au un final fericit.

1. Denise Richards si Charlie Sheen Cei doi au fost impreuna timp de patru ani si nu dadeau semne de despartire pana cand Denise, satula de obsesia lui Charlie pentru filme pornografice si de dependenta de droguri si alcool, a decis in anul 2006 ca este timpul ca amandoi sa o ia pe drumuri diferite. Inainte de a divorta, cuplul a incercat sa isi salveze casnicia, insa lucrurile nu s-a imbunatatit.

2. Sienna Miller si Jude Law

Jude Law i-a fost infidel actritei britanice cu dadaca copiilor pe care acesta ii are cu fosta sotie - Sadie. La aflarea vestii, Sienna s-a despartit de Jude, dar la scurt timp, aceasta a decis sa mai ofere o sansa relatiei lor. In ciuda tuturor incercarilor, cuplul si-a spus adio la inceputul acestui an.

3. Cheryl si Ashley Cole

Cei doi pareau fericiti, insa paradisul a devenit iad in momemntul cand Cheryl a pus piciorul in prag si a refuzat sa mai suporte infidelitatile cu femei de calitate indoielnica ale sotului ei. In luna septembrie a anului trecut, cuplul s-a despartit si nu mai exista cale de intoarcere. Dar, se pare ca cei doi dau semne de reconciliere, ceea ce nu ii convine actualei iubite a lui Ashley, Kayla Colins.

Continuarea pe www.perfecte.ro.

Tweet