Prima Pagina Gossip Vedeta cu cel mai celebru posterior din lume are doua surori complet diferite de ea. Cum arata Lynda si Leslie Lopez

Vedeta cu cel mai celebru posterior din lume are doua surori complet diferite de ea. Cum arata Lynda si Leslie Lopez

Vedeta cu cel mai celebru posterior din lume are doua surori complet diferite de ea. Cum arata Lynda si Leslie Lopez
0 comentarii

Jennifer Lopez si surorile sale, Lynda si Leslie, formeaza unul dintre cele mai frumoase trio-uri de surori de la Hollywood. Cele doua surori nu sunt la fel de celebre, iar asemanarile dintre ele sunt destul de greu de observat. In timp ce una dintre ele se afla complet in umbra si evita orice fel de aparitie publica, cealalta isi insoteste uneori sora la evenimente si chiar pozeaza impreuna.

Cantareata in varsta de 47 de ani si sora sa mai mica, Lynda, in varsta de 45 de ani, au fost fotografiate impreuna chiar zilele trecute, in timp ce se bucurau de o cina ca intre surori.

Lynda este jurnalista , iar dintre toate rudele cunoscute ale lui J. Lo, despre ea se poate spune ca seamana cel mai mult cu diva. Inalta, supla si imbracata in haine tineresti, Lynda a aparut de mai multe ori in compania surorii sale celebre, iar J.Lo chiar a postat imagini cu ele doua pe pagina sa de Instagram.

"O iubesc si o respect atat de mult", povestea Jennifer, in trecut, despre sora ei mai mica. "Este mama singura, dar nu asa cum sunt eu mama singura. Eu primesc o gramada de ajutor, ea nu. O intreb mereu, ai nevoiue de ceva, iar ea zica ca e in regula. Dar stiu ca este epuizata", a mai completat artista.

Vezi imagini AICI
 

Tweet