Prima Pagina Gossip Top 3 cele mai reusite sosii ale vedetelor. Cine sunt femeile care sunt adesea confundate cu Megan Fox sau Kylie Jenner

Top 3 cele mai reusite sosii ale vedetelor. Cine sunt femeile care sunt adesea confundate cu Megan Fox sau Kylie Jenner

PrintarePrintare Trimite unui prietenTrimite unui prieten 24 martie 2016 11:52
Top 3 cele mai reusite sosii ale vedetelor. Cine sunt femeile care sunt adesea confundate cu Megan Fox sau Kylie Jenner
0 comentarii

Sosia lui Megan Fox, Claudia Alende

A captat atentia a milioane de barbati atunci cand a interpretat rolul Mikaelei, iubita protagonistului din franciza Transformers. Este vorba despre Megan Fox, care s-a dovedit a avea o sosie in Brazilia, pe nume Claudia Alende. Aceasta a fost descoperita in urma unui concurs intitulat “Miss Bum Bum”.

Sosia lui Kylie Jenner, Gabrielle Waters

Intr-o perioada in care statutul de vedeta poate fi pierdut la fel de usor pe cat a fost dobandit, daca numele tau este Kardashian sau Jenner, atunci este imposibil sa eviti lumina reflectoarelor. Iar daca esti sosia perfecta a uneia dintre surorile K si adopti acelasi look nu ai cum sa nu atragi atentia. Este cazul lui Gabrielle Waters din Michigan, care a fost declarata cea mai actuala copie a lui Kylie Jenner. Acest lucru i-a adus si ei numeriosi fani.

Sosia lui Taylor Swift, Morgan Jensen

Majoritatea fetelor din lumea intreaga o idolatrizeaza pe Taylor Swift, deci daca semeni izbitor cu interpreta cantecului “Shake it off”, este o oportunitate pe care nu ai voie sa o ratezi! Exact asta a facut si Morgan Jensen, o tanara din Arizona, atunci cand a decis sa posteze poze cu ea in care adopta stilul vedetei. Se pare ca i-a iesit de minune, pentru ca insasi Taylor Swift a distribuit poza lui Morgan pe retelele de socializare, afirmand “ Chiar si eu am crezut ca sunt eu!"

 

Mai multe pe www.perfecte.ro.

Tweet