Prima Pagina Gossip Tatuajele care le-au pus pe vedete in situatii jenante. Motivele pentru care au fost ironizate

Tatuajele care le-au pus pe vedete in situatii jenante. Motivele pentru care au fost ironizate

Tatuajele care le-au pus pe vedete in situatii jenante. Motivele pentru care au fost ironizate
0 comentarii

Toata lumea face greseli – nu incape indoiala. Insa atunci cand te afli permanent in lumina reflectoarelor, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa-ti alegi un tatuaj. Se pare ca exista numeroase vedete care au avut idei dintre cele mai neinspirate – de la nume de alimente si alte mesaje ciudate la cuvinte scrise gresit. 

Nu mai este un secret faptul ca Ed Sheeran adora felinele – contul sau de Instagram este actualizat in permanenta cu poze ale acestor animale. Ciudat este tatuajul pe care artistul a ales sa si-l faca pe piept – un leu colorat de mari dimensiuni. Se pare ca sursa de inspiratie o reprezinta emblema echipei de fotbal a Angliei. Cineva ar trebui sa-i supravegheze deciziile pe care le ia in afara studioului de inregistrari!

Pasiunea lui Miley Cyrus pentru arta tatuajelor nu ne deranjeaza, cu atat mai putin faptul ca a ales sa-si comemoreze cainele decedat, Floyd, tocmai printr-un tatuaj. Ne-am fi dorit doar ca mesajul care il insoteste sa nu fie scris in limba bebelusilor – “ With a little help from my fwends” .

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!


Tweet