Prima Pagina Gossip Si-a schimbat radical infatisarea in ultimul an: cum si-a transformat corpul si chipul, devenind cea mai sexy britanica

Si-a schimbat radical infatisarea in ultimul an: cum si-a transformat corpul si chipul, devenind cea mai sexy britanica

Si-a schimbat radical infatisarea in ultimul an: cum si-a transformat corpul si chipul, devenind cea mai sexy britanica
0 comentarii

Vedeta de reality show Lauren Goodger este un fel de Kylie Jenner a Marii Britanii, in sensul ca intr-un singur an si-a schimbat complet infatisarea. Spre deosebire insa de mezina clanului Kardashian, Lauren este cu 11 ani mai in varsta si pe langa faptul ca fata ei arata diferit, si corpul a suferit o tranformare majora.

Spre deosebire insa de mezina clanului Kardashian, Lauren este cu 11 ani mai in varsta si pe langa faptul ca fata ei arata diferit, si corpul a suferit o tranformare majora.

Faptul ca a scapat de zeci de kilograme si de celulita nu a fost suficient pentru Lauren Goodger. Vedeta a devenit pasionata de fitness, iar silueta ei arata acum spectaculos. Nu numai ca este supla, dar este si tonifiata.  

Deloc surprinzator, ca orice vedeta care a slabit spectaculos, Lauren tocmai si-a lansat un dvd cu aerobic. Vedeta sustine ca sportul a fost cel care a ajutat-o sa scape de 25 de kilograme.

Lauren Goodger ne duce cu gandul la Kylie Jenner si pentru ca noua dimensiune a buzelor acesteia o depasesc pe cea a tinerei de 18 ani.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet