Prima Pagina Gossip Se considera urate. Vedete carora nu le place absolut deloc felul in care arata si si-ar dori sa fie diferite

Se considera urate. Vedete carora nu le place absolut deloc felul in care arata si si-ar dori sa fie diferite

Se considera urate. Vedete carora nu le place absolut deloc felul in care arata si si-ar dori sa fie diferite
0 comentarii

Cu toate ca sunt considerate unele dintre cele mai atragatoare persoane din lume, vedetele din lista noastra au declarat ca se considera urate.

Mila Kunis

Vedeta care a ocupat primul loc in Topul Maxim al celor mai Sexy Femei din lume in anul 2012 spune ca nu se considera deloc atragatoare si, mai mult decat atat, sustine ca nu stie sa fie sexy si senzuala. Daca ar fi sa le cerem parerea domnilor insa, suntem sigure ca ar avea altceva de spus!

Jessica Alba

Spune ca are celulita, un posterior lasat si ca toate actritele de la Hollywood care au suuces sunt mult mai frumoase decat ea. Jessica Alba nu isi apreciaza deloc aspectul fizic, ceea ce e paradoxal avand in vedere de cate ori a facut parte di top 10 cele mai sexy femei ale lumii!

Jessica Biel

Are un corp voluptuos incredibil de sexy si niste ochi albastri care ii lasa muti pe cei din jur. Sotia lui Justin Timberlake este ca oricare alta femeie si are insecuritati: isi detesta acneea si si-ar dori solduri mai mici si picioare mai lungi.

Citeste tot articolul si vezi imaginile pe www.perfecte.ro! 

Tweet