Prima Pagina Gossip Scorpiile de la Hollywood. 9 vedete care si-au ingrozit asistentii si colegii de platou

Scorpiile de la Hollywood. 9 vedete care si-au ingrozit asistentii si colegii de platou

Scorpiile de la Hollywood. 9 vedete care si-au ingrozit asistentii si colegii de platou
0 comentarii

Pe micile si marile ecrane zambesc si par cele mai placute persoane. In realitate insa, asistentii si colegii de platou sunt ingroziti si spun ca e oribil sa lucrezi cu ei.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan intarzie la filmari si, din cauza ei, echipele de productie amana zile intregi de filmare. Cu toate ca cei care au lucrat cu ea ii lauda talentul, ei spun ca putina seriozitate in plus nu ar strica. Si nici putin mai mult bun simt.

Naomi Campbell

Face parte din grupul celor mai apreciate si bien platite modele ale intregii lumi. In ceea ce priveste atitudinea ei insa, aceasta lasa de dorit. Nu o data s-a spus despre ea ca isi face angajatii si sa planga si ca ii persecuta. Faptul ca a aruncat cu telefonul in asistenta ei personala nu mai e un mister pentru nimeni, la fel ca faptul ca o multime de colaboratori au renuntat sa mai lucreze cu ea de teama sa nu faca o criza de nervi.

Madonna

Regina Muzicii Pop are tot felul de pretentii cand pleaca in turneu sau cand marcheaza o aparitie televizata. Ea le cere gazdelor sa elibereze de mobila toate cabinele si camerele necesare echipei si le mobileaza cu propriile ei piese de mobilier. 

Citeste tot articolul pe www.perfecte.ro! 

Tweet