Prima Pagina Gossip Schimbare radicala de look pentru Paris Jackson. Cum arata acum tanara dupa ce s-a vopsit

Schimbare radicala de look pentru Paris Jackson. Cum arata acum tanara dupa ce s-a vopsit

Schimbare radicala de look pentru Paris Jackson. Cum arata acum tanara dupa ce s-a vopsit
0 comentarii

In ultimele luni, Paris Jackson si-a facut numeroase schimbari de look, cea mai recenta dintre ele fiind una destul de radicala.

Dupa ce a avut parul scurt, colorat in diferite nuante de rosu, tanara de 17 ani s-a vopsit brunet, transformarea fiind una evidenta. Fiica lui Michael Jackson a si postat o fotografie pe contul de Instagram cu ajutorul carora le-a aratat fanilor cand si-a schimbat nuanta podoabei capilare. 

Pentru Paris Jackson pierderea tatalui a reprezentat un punct de cotitura in existenta sa. Dupa ce a renuntat la practicile religioase pe care le respecta toti adeptii cultului Martorii lui Iehova, tanara a incercat sa se sinucida, tragand un semnal de alarma in randul membrilor familiei ei. 

Dupa o perioada indelungata de pauza, in care a urmat sfaturile psihoterapeutilor si medicilor, adoelscenta cu privire hipnotizanta a revenit in ochii publicului si a inceput sa publice constant imagini din intimitatea ei, contul de Instagram fiind preferatul ei cand vine vorba de mentinerea legaturii cu publicul.

Vezi imaginile pe www.perfecte.ro!

Tweet