Prima Pagina Gossip Scandal urias in clanul Kardashian.Fratele Rob, dat afara din casa dupa ce s-a cuplat cu cea mai mare rivala a surorilor

Scandal urias in clanul Kardashian.Fratele Rob, dat afara din casa dupa ce s-a cuplat cu cea mai mare rivala a surorilor

Scandal urias in clanul Kardashian.Fratele Rob, dat afara din casa dupa ce s-a cuplat cu cea mai mare rivala a surorilor
0 comentarii

Familia Kardashian este in pragul unui scandal urias. Fratele mai mic al celebrelor surori Kardashian/Jenner a facut o fapta nepermisa: potrivit tabloidelor americane, Rob Kardashian s-ar fi cuplat cu cea mai mare rivala a "clanului".

Rob, cel mai discret membru al familiei Kardashian, a reusit sa isi supere toate surorile, inclusiv pe mama sa, Kris Jenner. Potrivit presei de scandal de peste Ocean, Rob s-ar fi cuplat cu Blac Chyna. In caz ca acest nume va este necunoscut, sa va facem cunostinta :) Fiti atente, pentru ca nu este chiar atat de simplu pe cat pare :) 

Blac Chyna este fosta "cea mai buna prietena" a lui Kim Kardashian. De ce fosta? Deoarece Kylie Jenner, sora ei cea mai mica, i-a furat iubitul si tatal copilul ei. Da, este vorba de rapperul Tyga, actualul iubit al lui Kylie. 

Nu, inca n-am terminat :) Ca "ura" dintre surori si Blac Chyna sa fie si mai mare, aceasta este cea mai buna prietena a lui Amber Rose. Stiti...Amber Rose, fosta iubita a lui Kanye West...actualul sot al lui Kim Kardashian?! Dap, complicat:)

Oricum, ideea ce ca familia nu e de acord ca Rob sa aiba o relatie cu aceasta "persona non grata". "Niciodata nu actiona impotriva familiei tale", a scris Khloe Kardashian pe profilul ei de Instagram, cu aluzie la cele intamplate. Potrivit Daily Mail, Khloe l-ar fi dat afara din casa pe Rob dupa ce a aflat de relatia sa. Cu ceva timp in urma, Khloe l-a primit pe Rob sa locuiasca impreuna cu ea, pentru a-l ajuta sa treaca peste depresia de care suferea.

Intr-o postare pe care ulterior a sters-o, Kylie - cea mai afectata de aceasta veste - l-a numit pe fratele sau "diavolul" in persoana.

Continuarea pe www.perfecte.ro.

Tweet